CELEBRITIES

Η εγκυμονούσα Chiara Ferragni έφερε τα Χριστούγεννα στο σπίτι της νωρίτερα φέτος


The Jennettes

18 Νοεμβρίου 2020

Η εγκυμονούσα Chiara Ferragni έφερε τα Χριστούγεννα στο σπίτι της νωρίτερα φέτος

Με την πανδημία του κορωνοϊού να δοκιμάζει τις αντοχές όλου του πλανήτη, οι περισσότεροι στρεφόμαστε σε πράγματα που μας δίνουν ανάσα, μας δημιουργούν αναμνήσεις και μας γεμίζουν ελπίδα.

Αυτό διάλεξε να κάνει η διάσημη fashion blogger, Chiara Ferragni και να δημιουργήσει μια πιο ευχάριστη ατμόσφαιρα για την οικογένειά της εν μέσω καραντίνας. Τόσο η ίδια όσο και ο άντρας της, Fedez γέμισαν τους λογαριασμούς τους στο Instagram με φωτογραφίες από λαμπερές γωνιές του σπιτιού τους, όπως η εντυπωσιακή σκάλα με τις γιρλάντες και τις μπάλες και το πανύψηλο δέντρο.

Ο γιος τους, Leone, δείχνει να απολαμβάνει, μαζί με τη σκυλίτσα του, Matilda, τη ζεστή ατμόσφαιρα του σπιτιού, ενώ η χριστουγεννιάτικη διακόσμηση είναι πραγματικά εντυπωσιακή.

Εδώ και λίγο καιρό έγινε γνωστό ότι η Chiara Ferragni και ο Fedez περιμένουν σε λίγους μήνες τον ερχομό του δεύτερου παιδιού τους που είναι κοριτσάκι.

Δείτε ακόμη: 9 φορές που η Chiara Ferragni είχε τέλειο ντύσιμο στην εγκυμοσύνη

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.