CELEBRITIES

Sexiest Man Alive: Αυτός είναι ο πιο sexy άνδρας για το 2020


The Jennettes

18 Νοεμβρίου 2020

Sexiest Man Alive: Αυτός είναι ο πιο sexy άνδρας για το 2020

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος το περιοδικό People ψήφισε τον πιο σέξι άντρα εν ζωή. Ο ηθοποιός Michael B. Jordan μόλις ανακηρύχθηκε ως ο πιο σέξι άνδρας για το 2020.

Ο 33χρονος ηθοποιός ποζάρει στο εξώφυλλο του νέου τεύχους και σημειώνει στο προφίλ του στο Instagram: «Αυτό είναι το μωρό μου, θα λέει η γιαγιά μου κοιτάζοντας από ψηλά. Σε ευχαριστώ, People που με ανακήρυξες τον πιο σέξι άνδρα του 2020».

Ο ηθοποιός, ο οποίος είναι γνωστός μέσα από τους ρόλους του στις ταινίες «Fruitvale Station», «Creed» και «Black Panther», διαδέχεται τον τραγουδιστή John Legend, o oποίος ψηφίστηκε ως ο πιο σέξι άνδρας του 2019.

O ρόλος του ως Όσκαρ Γκραντ στο «Fruitvale Station» (2013), την αληθινή ιστορία του 22χρονου Αφροαμερικανού που σκότωσαν λευκοί αστυνομικοί στον σιδηροδρομικό σταθμό του Οκλαντ την πρωτοχρονιά του 2009,τον έκανε ιδιαίτερα αγαπητό και δημοφιλή στο κοινό, ενώ η διάσημη τραγουδίστρια Billie Eilish έχει δηλώσει πως ο Jordan θα πρέπει να είναι ο επόμενος James Bond.

Οι υποψήφιοι για τον τίτλο του πιο σέξι άνδρα εν ζωή για το 2020 ήταν οι: Jared Padalecki, Sam Heughan, Jared Leto, Sebastian Stan, Jensen Ackles, Henry Cavill, Jamie Dornan, Chris Evans, Jason Momoa, Robert Pattinson, Charlie Hunnam, Rami Malek, Chris Hemsworth, Idris Elba, Jacob Elordi, Nick Jonas, Ricky Martin, Travis Scott, Ryan Reynolds, Chris Pratt, John Krasinski, Tom Hardy, Will Smith, Maluma, Richard Madden, Adam Driver, Dwayne "The Rock" Johnson.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.