CELEBRITIES

Η Jennifer Lopez φωτογραφίζεται για το περιοδικό Wall Street Journal: «Όλες οι γυναίκες είμαστε εδώ και έχουμε σημασία»


The Jennettes

19 Νοεμβρίου 2020

Η Jennifer Lopez φωτογραφίζεται για το περιοδικό Wall Street Journal: «Όλες οι γυναίκες είμαστε εδώ και έχουμε σημασία»

Για το περιοδικό Wall Street Journal φωτογραφήθηκε η Jennifer Lopez και μίλησε για όλα. 

Οι φωτογραφίες, που έδωσε στη δημοσιότητα η διάσημη performer αλλά και το περιοδικό, εντυπωσίασαν τους πάντες. Μετά από έναν καταξιωμένο ρόλο στο "Hustlers" και μια απίστευτη εμφάνιση στο Super Bowl, η star επέστρεψε με νέα τραγούδια και μια νέα ταινία, το “Marry Me”. Στη συνέχεια, έρχεται μια νέα σειρά ομορφιάς από τη JLo, και ένα σχέδιο να χτίσει το εμπορικό σήμα της σε μια παγκόσμια επιχείρηση. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

«Υπάρχει κάτι μέσα μου, που θέλει να αντέξει», λέει η διάσημη star. «Νιώθω πολύ νέα και νιώθω ισχυρή και θέλω να δείξω στις γυναίκες πώς να είναι ισχυρές. Υπήρξε πολύς συμβολισμός στο Super Bowl. Ήθελα να είμαι στην κορυφή του Empire State Building, όπως ο King Kong, χτυπώντας το στήθος μου: «Είμαι εδώ!» Ξέρετε; Είναι πολύ δυνατό να χρησιμοποιείτε τη θηλυκότητα και τον αισθησιασμό σας. Είμαστε εδώ και έχουμε σημασία. Αξίζουμε να είμαστε όλοι ίσοι. Πρέπει να μας υπολογίζετε.»

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Πριν από έναν χρόνο, όταν η ταινία  "Marry Me" εκτυλίχθηκε στη Νέα Υόρκη κατά τη διάρκεια της εβδομάδας του Thanksgiving, η Lopez πέταξε στο Los Angeles και πήγε κατευθείαν σε δίμηνες πρόβες για το Super Bowl στις 2 Φεβρουαρίου. «Μετά και την τελευταία μας μέρα, πέταξα στο Miami και έμεινα εκεί για την καραντίνα.»

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Η ίδια μίλησε και για την περίοδο, που ήταν σε καραντίνα μαζί με τα παιδιά της: «Μου άρεσε πολύ στο σπίτι και οι στιγμές με τα παιδιά κάθε βράδυ, κάτι μάλλον που δεν είχα κάνει ποτέ», λέει η Lopez για το τι έμαθε στην καραντίνα. «Ήταν απλώς ένα πραγματικό άνοιγμα και μία επανεκτίμηση, για να δούμε τι λειτουργεί, και τι όχι. Νομίζουμε όλοι ότι τα κάνουμε όλα, αλλά βιαζόμαστε και εργαζόμαστε, πηγαίνουμε στο σχολείο και είμαστε όλοι πάνω από τα τηλέφωνα. Τους παρέχουμε αυτήν την υπέροχη ζωή, αλλά ταυτόχρονα, μας χρειάζονται. Μας χρειάζονται με διαφορετικό τρόπο».

Δείτε ακόμη: To σώμα της 48χρονης Jennifer Lopez καταρρίπτει την έννοια της ηλικίας

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.