CELEBRITIES

O φωτογραφικός φακός εντόπισε τον Brad Pitt να δίνει τρόφιμα σε άπορες οικογένειες και οι εικόνες έγιναν αμέσως viral


The Jennettes

19 Νοεμβρίου 2020

O φωτογραφικός φακός εντόπισε τον Brad Pitt να δίνει τρόφιμα σε άπορες οικογένειες και οι εικόνες έγιναν αμέσως viral

O Brad Pitt για άλλη μια φορά, μας έδειξε γιατί έχει τόσους fans αφού εκτός από εξαιρετικός ηθοποιός, είναι και ένας άνθρωπος που βοηθάει με πράξεις όσους έχουν ανάγκη. Ο ίδιος προσφέρει βοήθεια σε όσους τη χρειάζονται και μάλιστα, ο φωτογραφικός φακός τον εντόπισε να κουβαλάει κιβώτια με τρόφιμα ώστε να τα δώσει σε  οικογένειες χαμηλού εισοδήματος στο Los Angeles.

Ο Pitt ήταν casual ντυμένος αλλά πολύ στιλάτος, και έδειχνε να απολαμβάνει την όλη διαδικασία ενώ ήταν απόλυτα φιλικός με τους υπόλοιπους εθελοντές. Η πανδημία σίγουρα έχει επιφέρει πολλά οικονομικά προβλήματα σε όλο τον κόσμο και τέτοιες πράξεις μάς υπενθυμίζουν πόσο σημαντικό είναι να σκεφτόμαστε αυτές τις μέρες όσους έχουν πραγματική ανάγκη.

Ο γοητευτικός ηθοποιός έχει αποδείξει με τη στάση του όλα αυτά τα χρόνια ότι θέλει να βοηθάει τους ανθρώπους που περνούν δύσκολα, και σίγουρα οι παρακάτω φωτογραφίες αποτελούν έμπνευση για όλους μας!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Simply Brad (@simply__brad)

 

Δείτε ακόμη:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.