CELEBRITIES

Η ανατρεπτική εμφάνιση της Dakota Johnson με κατάμαυρα μαλλιά


The Jennettes

19 Νοεμβρίου 2020

Η ανατρεπτική εμφάνιση της Dakota Johnson με κατάμαυρα μαλλιά

Όσον αφορά την ομορφιά, οι δραστικές αλλαγές στα μαλλιά έχουν χαρακτηρίσει το 2020, με πολλές διάσημες σταρ να δοκιμάζουν διαφορετικές αποχρώσεις στα μαλλιά εν μέσω πανδημίας: Aπό την Kaia Gerber στην January Jones και από την Emily Ratajkowski στην Priyanka Chopra.

Αυτή τη φορά η εντυπωσιακή μεταμόρφωση της Dakota Johnson, (καθώς και το νέο της έργο), τράβηξε την προσοχή μας. Η διάσημη ηθοποιός αποχαιρέτησε το signature καστανό hair look της και τόλμησε το απόλυτο μαύρο στα μαλλιά της, αποκαλύπτοντας τη νέα της εμφάνιση μέσα από το Instagram. Παράλληλα, ανακοίνωσε την νέα της ενασχόληση στον ρόλο της co-creative director του brand σεξουαλικής ευεξίας Maude παρέα με την Éva Goicochea.

"Η σεξουαλική ευεξία είναι θεμελιώδες ανθρώπινο δικαίωμα", δήλωσε η Johnson σχετικά με τον νέο της ρόλο, μέσω του Instagram. "Το ήθος του Maude είναι κάτι που υποστηρίζω σθεναρά και συμβαδίζει με τις βασικές πεποιθήσεις μου σχετικά με τη σεξουαλική υγεία. Επιπλέον, η αισθητική αυτών των προϊόντων είναι εξαιρετική και τη λατρεύω".

Στη φωτογραφία, οι δύο συνεργάτιδες ποζάρουν με minimal ενδύματα σε έναν εξίσου διακριτικά διακοσμημένο χώρο. H Johnson δείχνει πολύ διαφορετική με μακριά κατάμαυρα μαλλιά ενώ φοράει ένα strapless μαύρο κοκτέιλ φόρεμα με την υπογραφή The Row και ψηλοτάκουνα πέδιλα. Η αλλαγή της είναι απίστευτη!

Δείτε ακόμη:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.