CELEBRITIES

Η Oprah Winfrey πήρε συνέντευξη από τον Barack Obama με τον πιο απροσδόκητο τρόπο, ρίχνοντας το Twitter


The Jennettes

20 Νοεμβρίου 2020

Η Oprah Winfrey πήρε συνέντευξη από τον Barack Obama με τον πιο απροσδόκητο τρόπο, ρίχνοντας το Twitter

Μια -κατά κυριολεξία- διαφορετική συνέντευξη με τον Barack Obama πήρε η Oprah Winfrey.

Η διάσημη τηλεπαρουσιάστρια αποκάλυψε όλο το παρασκήνιο της συνέντευξης και τα tweets πήραν φωτιά. Η Oprah αποκάλυψε στη διάρκεια της συνέντευξης ότι δεν έχει βγει από το σπίτι της από τις 8 Μαρτίου. «Γνωρίζατε ότι εγώ και ο πρώην πρόεδρος Barack Obama δεν ήμασταν στο ίδιο δωμάτιο σε αυτή τη συνέντευξη; Εκείνος βρισκόταν στην Ουάσιγκτον και εγώ στην Καλιφόρνια. Όμως, χάρη στη δύναμη της τεχνολογίας και της Drew Barrymore, τώρα ίσως να μην ξαναβγώ από το σπίτι μου». 

Τα φαινόμενα απατούν. Η τεχνολογία κάνει θαύματα και αυτά τα θαύματα χρειάζονται στην εποχή της πανδημίας του κορωνοϊού για να αισθανόμαστε πολλές φορές ότι κάποια πράγματα γύρω μας δεν έχουν αλλάξει. Οι δυο τους, λοιπόν, εμφανίζονται να είναι στον ίδιο χώρο, να κάθονται δίπλα- δίπλα, με ένα τζάκι ανάμεσά τους, αλλά στην πραγματικότητα ο ένας είναι στην Washington και ο άλλος στη Santa Barbara. 

Ο Obama στην πραγματικότητα είναι σε ένα green room και μιλάει στην Oprah για το πώς περνάει την καραντίνα, βλέποντας το Crown και φτιάχνοντας παγωτό. Η Oprah εξήγησε ότι ήθελε η εικόνα της εκπομπής να βγάζει οικειότητα και ζεστασιά ενώ ο Obama έκανε πάλι πλάκα, λέγοντας ότι θα ήθελε να γινόταν στο διάστημα!

Δείτε ακόμη: Η Oprah Winfrey μόλις αγόρασε ένα πολυτελές αγρόκτημα αξίας 6,85 εκατομμυρίων δολαρίων στην Ισπανία

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.