CELEBRITIES

«Unreasonable Behaviour»: Η Angelina Jolie θα σκηνοθετήσει τη ζωή του Βρετανού φωτορεπόρτερ Don McCullin


The Jennettes

23 Νοεμβρίου 2020

«Unreasonable Behaviour»: Η Angelina Jolie θα σκηνοθετήσει τη ζωή του Βρετανού φωτορεπόρτερ Don McCullin

Η ζωή του Βρετανού πολεμικού φωτογράφου Don McCullin, ενέπνευσε την Angelina Jolie για να τη σκηνοθετήσει.

Στη νέα αυτη ταινία με τίτλο «Unreasonable Behaviour», παραγωγός και πρωταγωνιστής θα είναι ο γνωστός, Tom Hardy. «Είναι τιμή μου που έχω την ευκαιρία να μεταφέρω τη ζωή του Don McCullin στον κινηματογράφο», είπε η διάσημη star.

«Με τράβηξε ο μοναδικός συνδυασμός του ατρόμητου και της ανθρωπιάς - η απόλυτη δέσμευσή του να μαρτυρήσει την αλήθεια του πολέμου, την ενσυναίσθηση και τον σεβασμό του για όσους υποφέρουν από τις συνέπειές του. Ελπίζουμε να φτιάξουμε μια ταινία τόσο ασυμβίβαστη όσο είναι και η φωτογραφία του Don, για τους εξαιρετικούς ανθρώπους και τα γεγονότα που παρακολούθησε, καθώς και την άνοδο και την πτώση μιας μοναδικής εποχής στη δημοσιογραφία», δήλωσε χαρακτηριστικά η Jolie. 

Ο ίδιος ο McCullin σχολίασε θετικά το έργο της ηθοποιού- σκηνοθέτριας, εκφράζοντας την εμπιστοσύνη του. «Έχοντας δει την τελευταία ταινία της Angelina για την Καμπότζη, και έχοντας περάσει τόσο καιρό εκεί κατά τη διάρκεια του πολέμου, ήμουν πολύ εντυπωσιασμένος από το πώς δημιούργησε μια τόσο ισχυρή και ακριβή αναπαράσταση του τόπου εκείνη την περίοδο. Νιώθω ότι είμαι σε ασφαλή, ικανά και επαγγελματικά χέρια μαζί της».

Ο McCullin ξεκίνησε την καριέρα του το 1956 κατά τη διάρκεια της στρατιωτική θητείας του, όταν εργάστηκε ως βοηθός ενός φωτογράφου. Το 1958 πούλησε την πρώτη του φωτογραφία στην εφημερίδα The Observer και από το 1966 μέχρι το 1984 κάλυψε για τo Sunday Times Magazine διάφορα κοινωνικοπολιτικά γεγονότα σε όλον τον κόσμο, όπως η επιδημία του AIDS στην Αφρική και ο πόλεμος του Βιετνάμ.

Δείτε ακόμη: Όλες οι φορές που τα παιδιά της Angelina Jolie την υποστήριξαν δημοσίως 

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.