CELEBRITIES

Η Kate Hudson εύχεται για τα γενέθλια της μητέρας της, Goldie Hawn με τα πιο τρυφερά λόγια


The Jennettes

23 Νοεμβρίου 2020

Η Kate Hudson εύχεται για τα γενέθλια της μητέρας της, Goldie Hawn με τα πιο τρυφερά λόγια

Η Kate Hudson έδειξε με τον πιο γλυκό τρόπο την αγάπη της στη διάσημη μητέρα της, Goldie Hawn με αφορμή τα γενέθλιά της.

Η Hawn έγινε 75 την Κυριακή και η Hudson μοιράστηκε τον ενθουσιασμό της για αυτό το ορόσημο, δημοσιεύοντας μια ασπρόμαυρη φωτογραφία της μητέρας της στο Instagram και μιλώντας με τα πιο τρυφερά λόγια.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kate Hudson (@katehudson)

«Μια ξεχωριστή μέρα για να σηματοδοτήσει την ημέρα που γεννήθηκε η μαμά μου. Μία θεά, εργαζόμενη, με φωτιά, σκορπιός με ουρά, ανεμοστρόβιλος, γεμάτη αγάπη, λαμπερό αστέρι, Χρόνια πολλά», έγραψε η Hudson στην ανάρτησή της. "Σ 'αγαπώ στο άπειρο και ακόμη παραπέρα. Ελάτε μαζί μου να ευχηθούμε στη Mama G για μια πολύ ευτυχισμένη ημέρα γενεθλίων. Σε αγαπώ".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kate Hudson (@katehudson)

Μάλιστα, η πιο μικρή κόρη της διάσημης ηθοποιού ευχήθηκε στη δημοφιλή γιαγιά της για τα γενέθλιά της με το πιο γλυκό video που δημοσίευσε η Hudson.

Η σχέση των δύο διάσημων γυναικών, Hudson και Hawn, είναι γνωστή και καθώς περνούν τα χρόνια δείχνουν όλο και πιο δεμένες. Δεν είναι λίγες οι φορές, που επιλέγουν να περάσουν τα καλοκαίρια τους μαζί, και μάλιστα στα ελληνικά νησιά.

Δείτε ακόμη: Οι πρωινές εμφανίσεις της Kate Hudson

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.