CELEBRITIES

AMA’s 2020: Τα σημαντικότερα highlights της φαντασμαγορικής βραδιάς


The Jennettes

23 Νοεμβρίου 2020

AMA’s 2020: Τα σημαντικότερα highlights της φαντασμαγορικής βραδιάς

Η θεαματική τελετή απονομής των American Music Awards 2020 πραγματοποιήθηκε χθες με τα μεγαλύτερα ονόματα της μουσικής σε μία σειρά από μοναδικές εμφανίσεις on stage.

Με λίγο κόσμο και τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας για τον κορωνοϊό πραγματοποιήθηκαν φέτος τα American Music Awards στο Microsoft Theater στο Λος Άντζελες με οικοδέσποινα την Taraji P. Henson.

Η βραδιά ξεκίνησε με την εμφάνιση των Justin Bieber και Shawn Mendes που ερμήνευσαν το  Monster, αλλά και την εντυπωσιακή Katy Perry που βρέθηκε στο stage για πρώτη φορά μετά τη γέννηση του μωρού τους και τραγούδησε το Only Love με Darius Rucker.

Η Taylor Swift κέρδισε το κορυφαίο βραβείο της διοργάνωσης, για τον Καλλιτέχνη της Χρονιάς και διεύρυνε τα εντυπωσιακά ρεκόρ που της ανήκουν για τον καλλιτέχνη που έχει κερδίσει τα περισσότερα βραβεία (32) στην ιστορία των American Music Awards, αλλά και τα περισσότερα βραβεία (6) στην κατηγορία του Καλλιτέχνη της Χρονιάς.

https://youtu.be/UlxhZTPiNRg

Τις εντυπώσεις έκλεψε φυσικά η εμφάνιση της Jennifer Lopez η οποία εντυπωσίασε τους πάντες με τα λικνίσματά της επί σκηνής.

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: Getty Images

Δείτε ακόμη: Οι καλύτερες εμφανίσεις των AMAs 2017 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.