ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

American Music Awards 2020: Tα beauty looks που ξεχωρίσαμε


Ελένη Τσούτση

23 Νοεμβρίου 2020

American Music Awards 2020: Tα beauty looks που ξεχωρίσαμε

Μπορεί το κόκκινο χαλί πλέον να αποκτά μια digital διάσταση αφού λόγω του covid όλα τα special events γίνονται διαδικτυακά, αυτό όμως δεν εμποδίζει τις celebrities να εμφανίζονται με μοναδικές δημιουργίες και ιδιαίτερα beauty looks που μας χαρίζουν έμπνευση.

Οι glam εμφανίσεις μάς ενθουσιάζουν περισσότερο από ποτέ. Αυτό ακριβώς συνέβη με τις λαμπερές παρουσίες των America Music Awards. Από τη Jennifer Lopez, τη Dua Lipa μέχρι την Ciara. Ξεχωρίσαμε λοιπόν, τα καλύτερα beauty looks της βραδιάς και σας τα παρουσιάζουμε!

1.Jennifer Lopez 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by TEEN STAR (@teenstar_mag)

H JLo τελευταία δεν σταματά να μας χαρίζει μοναδικές εικόνες. Έκανε το απόλυτο wet look, smudged eye και nude χείλη. Δεν είναι τυχαία η βασίλισσα των beauty looks!

2. Cara Delevingne

To όμορφο μοντέλο επέλεξε μια pastel μοβ σκιά και πορτοκαλί χείλη ενώ δημιούργησε ένα από τα πιο εντυπωσιακά και ανατρεπτικά μακιγιάζ του event.

3. Dua Lipa

 

Η Dua Lipa υιοθέτησε το τέλειο cat eye look ενώ τα μαλλιά της ήταν εμπνευσμένα από τα 90’s. 

4. Ciara

Η Ciara έκλεψε τα βλέμματα με το hair look της και το μονοχρωματικό μακιγιάζ της, που "έδενε" απίστευτα με το φόρεμά της.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.