CELEBRITIES

Η Miley Cyrus αποκαλύπτει πως υποτροπίασε μέσα στην καραντίνα αρχίζοντας ξανά το αλκοόλ: «Είμαι νηφάλια εδώ και δύο εβδομάδες»


The Jennettes

25 Νοεμβρίου 2020

Η Miley Cyrus αποκαλύπτει πως υποτροπίασε μέσα στην καραντίνα αρχίζοντας ξανά το αλκοόλ: «Είμαι νηφάλια εδώ και δύο εβδομάδες»

Μετά από επέμβαση στις φωνητικές χορδές, η Miley Cyrus αποκάλυψε ότι είχε καταφέρει να μείνει νηφάλια για 6 μήνες. Όμως μέσα στην καραντίνα υποτροπίασε με το αλκοόλ.

Όπως αποκάλυψε η τραγουδίστρια τώρα είναι και πάλι νηφάλια «Εγώ, όπως πολλοί άνθρωποι, για να είμαι ειλικρινής, στη διάρκεια της πανδημίας κατέρρευσα. Δεν θα καθόμουν ποτέ εδώ να πω, "ήμουν νηφάλια". Έπεσα και συνειδητοποίησα πως πλέον είμαι καλά, εδώ και δύο βδομάδες και νιώθω πως αυτή τη φορά πραγματικά το αποδέχθηκα».

https://youtu.be/ffMN__YxLMI

«Δεν έχω πρόβλημα με το ποτό. Έχω πρόβλημα με τι αποφάσεις που παίρνω όταν ξεπερνάω το όριο», είπε.  «Ένα από τα πράγματα που υποστηρίζω, είναι, "μην εξοργίζεσαι, γίνε περίεργος". Οπότε μη θυμώνεις με τον εαυτό σου, αλλά αναρωτήσου, "Τι συνέβη;". Για μένα, τα έκανα χάλια επειδή δεν είμαι μετριοπαθής άνθρωπος και δεν πιστεύω πως όλοι πρέπει να είναι νηφάλιοι». 

Η Μiley Cyrus έγινε 28 ετών και όπως εξηγεί, αποφάσισε στα φετινά της γενέθλια να προσέξει περισσότερο την υγεία της. «Τα 27 για μένα ήταν μια χρονιά που έπρεπε πραγματικά να προστατεύσω τον εαυτό μου. Αυτό βασικά με έκανε να θέλω να γίνω νηφάλια επειδή έχουμε χάσει τόσα είδωλα στα 27. Ήταν κομβική στιγμή».

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

 

Δείτε ακόμη: 5+1 γυναίκες που έγραψαν ιστορία μέσα στο 2020

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.