CELEBRITIES

Η Μeghan Markle μόλις αποκάλυψε ότι έχασε το δεύτερο παιδί της μέσα από ένα σπαρακτικό κείμενο


The Jennettes

25 Νοεμβρίου 2020

Η Μeghan Markle μόλις αποκάλυψε ότι έχασε το δεύτερο παιδί της μέσα από ένα σπαρακτικό κείμενο

Η Meghan Markle μίλησε για την «ανείπωτη θλίψη» που βίωσε μετά από αποβολή. «Το να χάσεις ένα παιδί σημαίνει να φέρεις μια σχεδόν αφόρητη θλίψη, την οποία βιώνουν πολλοί, αλλά για την οποία μιλούν λίγοι», δήλωσε η ίδια σε ένα απίστευτα συγκινητικό κείμενο που γράφτηκε για τους New York Times. Η Markle περιγράφει μάλιστα, ότι αισθάνεται έντονο πόνο ενώ κρατά τον γιο της, Archie.

«Μετά την αλλαγή της πάνας του, ένιωσα μια αιχμηρή κράμπα. Έπεσα στο πάτωμα μαζί του στην αγκαλιά μου με ένα νανούρισμα για να μας κρατήσει ήρεμους. Η χαρούμενη μελωδία έρχεται σε αντίθεση με την αίσθηση ότι κάτι δεν ήταν σωστό. Ήξερα, καθώς έπιασα το πρωτότοκο παιδί μου, ότι έχανα το δεύτερο. Ώρες αργότερα, βρισκόμουν σε ένα νοσοκομειακό κρεβάτι, κρατώντας το χέρι του συζύγου μου. Ένιωσα την αταξία της παλάμης του και φίλησα τις αρθρώσεις του, βρεγμένες από τα δάκρυά μας. Κοιτάζοντας τους ψυχρούς λευκούς τοίχους, τα μάτια μου βυθίστηκαν. Προσπάθησα να φανταστώ πώς θα θεραπευόμασταν». 

Στη συνέχεια, θυμάται μια στιγμή πέρυσι κατά τη διάρκεια της οποίας, προσπαθούσε να δείξει ένα «γενναίο πρόσωπο» στο κοινό.

 

«Καθισμένη σε ένα νοσοκομειακό κρεβάτι, βλέποντας την καρδιά του συζύγου μου να σπάει καθώς προσπάθησε να κρατήσει ενωμένα τα κομμάτια μου, συνειδητοποίησα ότι ο μόνος τρόπος να αρχίσω να θεραπεύω τον εαυτό μου είναι πρώτα να ρωτήσω,« Είσαι εντάξει;».

«Στον πόνο της απώλειας μας, ο σύζυγός μου και εγώ ανακαλύψαμε ότι σε ένα δωμάτιο 100 γυναικών, 10 έως 20 από αυτές έχουν υποφέρει εξίσου από αποβολή. Ωστόσο, παρά την εντυπωσιακή ομοιότητα αυτού του πόνου, η συζήτηση παραμένει ταμπού, γεμάτη με (αδικαιολόγητη) ) ντροπή και διαιώνιση ενός κύκλου μοναχικού πένθους.

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.