CELEBRITIES

H J.Lo πιο εντυπωσιακή από ποτέ στα 51 της αποδεικνύει ότι η ηλικία είναι μόνο ένας αριθμός


The Jennettes

25 Νοεμβρίου 2020

H J.Lo πιο εντυπωσιακή από ποτέ στα 51 της αποδεικνύει ότι η ηλικία είναι μόνο ένας αριθμός

Αναμφίβολα αν κάτι χαρακτηρίζει τη Jennifer Lopez, αυτό είναι το πάθος για ζωή και δημιουργικότητα. Λατρεύει να εξελίσσεται, να δοκιμάζει νέα πράγματα και να αλλάζει συνεχώς την εικόνα της, γεγονός που μας κάνει να την θαυμάζουμε. Ανήκει στις ελάχιστες stars της γενιάς της, που η καριέρα της θα λέγαμε ότι όσο μεγαλώνει, πηγαίνει όλο και καλύτερα και φαίνεται ότι έχει βρει τον εαυτό της, στα 51 της.

Η ίδια είναι πάντα λαμπερή και αυτό μας το απέδειξε και μέσα από τις πιο πρόσφατες εμφανίσεις της τόσο στο κόκκινο χαλί των E! People’s Choice Awards όσο και στη σκηνή των American Music Awards, που ξεσήκωσε τους θαυμαστές της με ένα μαύρο κορμάκι που αποκάλυπτε πόσο γυμνασμένη είναι. 

Και φυσικά, δεν σταματά εδώ. Η τελευταία της ανάρτηση στο Instagram για τις ανάγκες του promo του νέου της τραγουδιού μάς άφησε με το στόμα ανοιχτό. Ποζάρει στον φακό και δείχνει με έναν αισθησιακό τρόπο το σώμα της που είναι αψεγάδιαστο. 

Απολαύστε το video:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits.

jenny.gr

 

 

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.