CELEBRITIES

Η Jennifer Lopez ποζάρει ολόγυμνη για το νέο της single και "ρίχνει" το Instagram


The Jennettes

26 Νοεμβρίου 2020

Η Jennifer Lopez ποζάρει ολόγυμνη για το νέο της single και "ρίχνει" το Instagram

Δεν είναι ούτε μία εβδομάδα, που η εντυπωσιακή Jennifer Lopez ξεσήκωσε με την live pAMAs American Music Awards, όπου μαζί με τον Κολομβιανό Maluma ερμήνευσαν τις δύο πρόσφατες συνεργασίες τους.

Αυτή τη φορά επέστρεψε ακόμα πιο hot και από ότι φαίνεται έχει βάλει στοίχημα να κάνει το διαδίκτυο να παραληρεί. H 51χρονη σταρ μοιράστηκε το εξώφυλλο του νέου της single στο οποίο ποζάρει εντελώς γυμνή.

Εμφανίζεται σε μαύρο φόντο και το σφριγηλό και γραμμωμένο σώμα της κόβει κυριολεκτικά την ανάσα. Φυσικά, μέσα σε ελάχιστα λεπτά τα likes έπεσαν βροχή με περισσότερους από 1,4 εκατομμύρια followers να την αποθεώνουν. Το single In the Morning θα κυκλοφορήσει την Παρασκευή, σύμφωνα με τα όσα έγραψε.

Μία ημέρα νωρίτερα η JLo δημοσίευσε στο Instagram ένα teaser από τη νέα της δουλειά: ένα μικρό απόσπασμα και το γυμνό κορμί της από διάφορες γωνίες. Ακριβώς όπως μείναμε να το θαυμάζουμε κι εμείς -γυναίκες και άνδρες- προσπαθώντας να πιστέψουμε ότι αυτή η γυναίκα είναι 51 ετών.

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.