CELEBRITIES

H Jennifer Garner απολαμβάνει την αγροτική ζωή και μας το δείχνει με αυτή τη φωτογραφία


The Jennettes

1 Δεκεμβρίου 2020

H Jennifer Garner απολαμβάνει την αγροτική ζωή και μας το δείχνει με αυτή τη φωτογραφία

Η εποχή της πανδημίας έκανε πολλούς ανθρώπους να επαναπροσδιορίσουν τη σχέση τους με τη φύση και την εξοχή. Το lockdown τους θύμισε πόσο καλό κάνει η ζωή εκτός πόλης και εκτίμησαν παραπάνω τον χρόνο κοντά στα ζώα και τα δέντρα. Ανάμεσα σε αυτούς, και πολλοί stars όπως η όμορφη ηθοποιός, Jennifer Garner, η οποία πλέον επιλέγει να επισκέπτεται πιο συχνά την εξοχή και να κάνει αγροτικές εργασίες.

Η ίδια μέσα από το προσωπικό της προφίλ στο Instagram, μας έδειξε πόσο χαρούμενη είναι όταν βρίσκεται στη φάρμα και ποζάρει χαμογελαστή και cool στον φωτογραφικό φακό. Με φυσικό μακιγιάζ και με ένα casual outfit καθώς φορούσε τζιν παντελόνι με ένα τζιν πουκάμισο -χωρίς να ξεχνά το στιλ της - χαλαρώνει μακριά από τις υποχρεώσεις της καθημερινότητας. H πετυχημένη ηθοποιός όσο μεγαλώνει, βρίσκει όλο και περισσότερο το προσωπικό της στιλ, και αυτό μας αρέσει πολύ!

Δείτε ακόμη:

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.