CELEBRITIES

O πρίγκιπας Harry πήγε για χριστουγεννιάτικο shopping με τη Meghan Markle και τον πέρασαν για πωλητή


The Jennettes

4 Δεκεμβρίου 2020

O πρίγκιπας Harry πήγε για χριστουγεννιάτικο shopping με τη Meghan Markle και τον πέρασαν για πωλητή

To πρώην βασιλικό ζευγάρι Meghan Markle- πρίγκιπας Harry ετοιμάζονται να περάσουν τα πρώτα τους  Χριστούγεννα μακριά από το Παλάτι με τον μικρό Archie. Πλέον, ζουν στη Νέα Υόρκη και έχουν αποφασίσει να γιορτάσουν σαν οικογένεια όλοι μαζί, αυτές τις γιορτές. Έτσι, θέλησαν να πάνε να αγοράσουν χριστουγεννιάτικα είδη ώστε να στολίσουν το σπίτι τους στο Montecito.

Σύμφωνα με τη Mirror, την ώρα που οι δυο τους έκαναν τα ψώνια τους, ένα μικρό αγόρι δεν αναγνώρισε τον πρίγκιπα Harry και τον ρώτησε εάν εργάζεται στο κατάστημα. Φυσικά το γεγονός αυτό έγινε αμέσως viral στα ξένα μέσα.

Μια πηγή στο twitter αποκάλυψε:

«Η Meghan και ο πρίγκιπας Harry ήρθαν στο μαγαζί σήμερα και τους πουλήσαμε το χριστουγεννιάτικο δέντρο τους. Αδειάσαμε τον χώρο όταν έφτασαν. Υπήρξε όμως μια οικογένεια στο μαγαζί και ο μικρός τους γιος έτρεχε ανάμεσα στα δέντρα ώσπου έπεσε πάνω στον Harry και τον ρώτησε αν δουλεύει εκεί, χωρίς να γνωρίζει ποιος είναι».

 

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits.

jenny.gr

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.