CELEBRITIES

Η Ashley Graham και 3 ακόμη γυναίκες γίνονται η φωνή του Body Positivity και αποθεώνουν τις γυναικείες καμπύλες


The Jennettes

9 Δεκεμβρίου 2020

Η Ashley Graham και 3 ακόμη γυναίκες γίνονται η φωνή του Body Positivity και αποθεώνουν τις γυναικείες καμπύλες

Τέσσερα από τα πιο διάσημα και επιτυχημένα plus sized μοντέλα ενώνονται κάτω από την ομπρέλα του Body Positivity κινήματος και φωτογραφίζονται για την ιταλική έκδοση της Vogue με Fendi.

Οι Alva Claire, Paloma Elsesser, Ashley Graham και Jill Kortleve δεν είναι μόνο συνάδελφοι που περπάτησαν και αποθεώθηκαν στα runways της Εβδομάδας Μόδας του Μιλάνου, αλλά και στενές φίλες. Όπως λένε μάλιστα, οι ίδιες αισθάνονται σαν αδελφές.

Οι τέσσερις τους φωτογραφίζονται η μία δίπλα στην άλλη και αποδεικνύουν πόσο όμορφες και σαγηνευτικές μπορεί να είναι οι γυναικείες καμπύλες. Η μία πιο εντυπωσιακή από την άλλη μιλούν στο περιοδικό για το πόσο σημαντικό είναι το έργο τους και πόσο σημαντικές είναι οι κατακτήσεις τους. Παράλληλα, κάνουν εκατομμύρια γυναίκες να αισθάνονται καλά με το σώμα τους.

«Χαίρομαι που είμαι μέρος αυτού του απίστευτου shoot με αυτές τις όμορφες κυρίες. Εδώ και 21 χρόνια, έχω παρακολουθήσει αυτή τη βιομηχανία να αλλάζει μπροστά στα μάτια μου και με κάνει να είμαι τόσο περήφανη που βρίσκομαι δίπλα σε αυτές τις τρεις γυναίκες, σκεπτόμενη την επόμενη γενιά που θα δει τον εαυτό της να αντανακλάται σε εμάς. Δεν είναι πλέον μόνο το κορίτσι με καμπύλες, αλλά τώρα μια ολόκληρη κατηγορία μοντέλων όλων των σχημάτων, φύλων, μεγεθών και φόντων που αρχίζουν να αγκαλιάζονται (από τη βιομηχανία). Το να μπορεί να υποστηρίζει ο ένας τον άλλο και να ανυψώνει ο ένας τον άλλον, έχει κάνει τη διαφορά. Σας ευχαριστώ όλους, που όχι μόνο το καταστήσατε αυτό δυνατό, αλλά το κάνατε υπέροχο και όμορφο στην πορεία», έγραψε η Ashley Graham.

Όλες τους δείχνουν σαγηνευτικές ενώ είναι τυλιγμένες μέσα στα κομψά Fendi πανωφόρια τους, στις ασπρόμαυρες φωτογραφίες που τράβηξε ο Ethan James Green.

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.