CELEBRITIES

Η Reese Witherspoon ποζάρει στον φακό με την κόρη της σε χριστουγεννιάτικο mood και είναι ολόιδιες 


The Jennettes

8 Δεκεμβρίου 2020

Η Reese Witherspoon ποζάρει στον φακό με την κόρη της σε χριστουγεννιάτικο mood και είναι ολόιδιες 

Η Reese Witherspoon μπήκε για τα καλά στο mood των Χριστουγέννων και το απέδειξε μέσα από μια γλυκιά φωτογραφία που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. H ταλαντούχα ηθοποιός μοιράστηκε με τους fans της μία γιορτινή λήψη μαζί με την κόρη της, Ava Elizabeth.

Οι δυο τους ντυμένες στο απόλυτο Christmas mood με τα ανάλογα γιορτινά πουλόβερ, και χαμογελώντας στον φακό, μας έκαναν να μην αναγνωρίζουμε ποια είναι η μαμά και ποια, η κόρη. Δεν είναι καθόλου τυχαίο που τα ξένα μέσα σχολιάζουν πως μοιάζουν σαν δίδυμες αδελφές. Η 44χρονη ηθοποιός την έφερε στον κόσμο σε ηλικία 23 ετών και μοιάζουν σαν δύο σταγόνες νερό. 

Μητέρα και κόρη κρατούν τις κούπες τους και απολαμβάνουν όμορφες και χαλαρές στιγμές μακριά από το άγχος των επαγγελματικών υποχρεώσεων. Πάντως, όπως θα δείτε και στη φωτογραφία, η φράση  "το μήλο κάτω από τη μηλιά θα πέσει", τους ταιριάζει τέλεια.

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.