CELEBRITIES

Η βασιλική οικογένεια φωτογραφήθηκε για πρώτη φορά κρατώντας τις αποστάσεις για τα Χριστούγεννα


The Jennettes

9 Δεκεμβρίου 2020

Η βασιλική οικογένεια φωτογραφήθηκε για πρώτη φορά κρατώντας τις αποστάσεις για τα Χριστούγεννα

Η βασιλική οικογένεια φόρεσε τα γιορτινά της και όπως κάθε χρόνο τέτοια εποχή φωτογραφίζεται σε εορταστική διάθεση. Φέτος όμως, λόγω της πανδημίας αυτό το έθιμο είχε μια διαφοροποίηση καθώς οι royals έβγαλαν την πρώτη τους φωτογραφία όλοι μαζί για το 2020, τηρώντας όλες τις απαραίτητες αποστάσεις. 

Η βρετανική βασιλική οικογένεια φωτογραφήθηκε ευδιάθετη και για πρώτη φορά μέσα στη λήψη, δεν ήταν η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry, γεγονός που δεν έμεινε ασχολίαστο από τα βρετανικά μέσα. Ο Δούκας και η Δούκισσα του Cambridge έφτασαν στο κάστρο του Winsdor πιο κομψοί από ποτέ και όλοι μιλούσαν για το στιλ τους. Οι δυο τους συναντήθηκαν με τον Πρίγκιπα Κάρολο, τη Δούκισσα Καμίλλα, την Κόμισσα Σοφία και τον Κόμη του Wessex, την Πριγκίπισσα Άννα και τη Βασίλισσα Ελισάβετ, η οποία έκλεψε όπως πάντα τα βλέμματα με το outfit της. Η Ελισάβετ φορά την απόχρωση του κόκκινου για να τιμήσει το πνεύμα των Χριστουγέννων.

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.