CELEBRITIES

Η Madonna έκανε το πρώτο της τατουάζ στο εσωτερικό του καρπού της


The Jennettes

9 Δεκεμβρίου 2020

Η Madonna έκανε το πρώτο της τατουάζ στο εσωτερικό του καρπού της

Οι περισσότεροι stars λατρεύουν να κάνουν τατουάζ ενώ σπάνια περιορίζονται σε ένα από τη στιγμή που μπαίνουν στη διαδικασία να κάνουν το πρώτο. Η Madonna μέχρι σήμερα, δεν είχε κάνει τατουάζ επάνω της, αλλά τώρα αποφάσισε να κοσμήσει τον καρπό της με τα αρχικά από τα ονόματα των παιδιών της. 

Η διάσημη τραγουδίστρια και βασίλισσα της pop μουσικής πλέον φιλοξενεί επάνω της τα γράμματα «L R D M S E», για τα έξι της παιδιά, τον 20χρονο Rocco Ritchie, την 24χρονη Lourdes Leon, τον 15χρονο David Banda, την 14χρονη Mercy James και τις 8χρονες δίδυμες, Stelle και Estere Ciccone. Το τατουάζ έχει ιδιαίτερη και συμβολική σημασία αφού ουσιαστικά είναι ένας ύμνος στην οικογένεια που έχει δημιουργήσει με τόση αγάπη η Madonna.

Η ίδια φρόντισε να καταγράψει την εμπειρία της στον φακό καθώς δημοσίευσε στο Instagram φωτογραφικό υλικό από τη συζήτησή της με τον άνθρωπο που της έκανε το τατουάζ, τον East Iz. Η star έχει καλύψει το στόμα και τη μύτη της με μαντήλι, αλλά σε άλλη λήψη τη βλέπουμε να το έχει κατεβάσει στον λαιμό της.

Η όλη διαδικασία, αλλά και προετοιμασία μέχρι να γίνει το τατουάζ παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον αφού ουσιαστικά είναι από το πρώτο κεφάλαιο των τατουάζ που άνοιξε η ίδια στη ζωή της, και πιθανολογούμε ότι θα υπάρξει και συνέχεια. 

Δείτε ακόμη:

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

 

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.

TAGS