CELEBRITIES

H Ellen DeGeneres ανακοίνωσε ότι βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό


The Jennettes

11 Δεκεμβρίου 2020

H Ellen DeGeneres ανακοίνωσε ότι βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό

Θετική βρέθηκε στον κορωνοϊό η Ellen DeGeneres, η οποία ανακοίνωσε την είδηση για την πορεία της υγείας της μέσω Twitter. Η διάσημη τηλεπαρουσιάστρια του talk show "The Ellen De Generes Show" φρόντισε να επισημάνει πως παρά τη διάγνωση, η ίδια νιώθει καλά, αλλά και πως ο στενός της κύκλος έχει ενημερωθεί για την κατάσταση της υγείας της. 

Όπως δήλωσε, θα επιστρέψει στην εκπομπή μετά τις γιορτές ενώ φρόντισε να κάνει ξεκάθαρο πως ακολουθεί πιστά κάθε ιατρική εντολή. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά στο εν λόγω tweet, «Θέλω να σας ενημερώσω ότι διαγνώστηκα θετική στον Covid-19. Ευτυχώς, νιώθω καλά αυτή τη στιγμή. Οποιοσδήποτε υπήρξε σε στενή επαφή μαζί μου έχει ενημερωθεί και εγώ ακολουθώ όλες τις οδηγίες του Κέντρου Αντιμετώπισης Μολυσματικών Ασθενειών (CDC). Θα σας ξαναδώ μετά τις γιορτές. Σας παρακαλώ να μείνετε υγιείς και ασφαλείς».

Στις αρχές της σεζόν, η DeGeneres είχε κληθεί να απολογηθεί για τις κατηγορίες εις βάρος εκείνης πίσω από τις κάμερες της εκπομπής της. Πρώην συνεργάτες της διάσημης παρουσιάστριας ισχυρίστηκαν ότι αντιμετώπισαν εκφοβισμό στα παρασκήνια της εκπομπής. Μάλιστα κάποιοι από αυτούς ομολόγησαν ότι τους είχε απαγορευθεί να μιλούν απευθείας στην παρουσιάστρια, ενώ Αφρομερικανοί υπάλληλοι μίλησαν για ρατσισμό. 

Μετά την έναρξη έρευνας από τη Warner Media σχετικά με τις συνθήκες εργασίας στο The Ellen DeGeneres Show, η Ellen ζήτησε συγγνώμη από τους συνεργάτες της και πήρε θέση σχετικά με τις καταγγελίες που δέχθηκε σε μεγάλο βαθμό το προηγούμενο διάστημα.

«Όταν ξεκινήσαμε την εκπομπή μας, στην πρώτη μας συνάντηση είπα σε όλους ότι το Ellen DeGeneres Show θα ήταν ένα ευχάριστο μέρος - κανείς δεν θα υψώσει ποτέ τη φωνή του και όλοι θα αντιμετωπίζονται με σεβασμό», έγραψε σε επιστολή προς το προσωπικό, σύμφωνα με πληροφορίες του Us Weekly. «Προφανώς, κάτι άλλαξε και είμαι απογοητευμένη που έμαθα ότι αυτό δεν συνέβη. Λυπάμαι γι’ αυτό. Όποιος με γνωρίζει, ξέρει ότι κάτι τέτοιο είναι αντίθετο από τα πιστεύω μου κι από ό,τι ήλπιζα για αυτή την εκπομπή».

Δείτε ακόμη:

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

 

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.