CELEBRITIES

Η Pippa Middleton φημολογείται ότι είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί της


The Jennettes

15 Δεκεμβρίου 2020

Η Pippa Middleton φημολογείται ότι είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί της

Η Kate Middleton φαίνεται πως θα γίνει ξανά θεία αφού σύμφωνα με δημοσίευμα της Page Six, η Pippa Middleton περιμένει το δεύτερο της παιδί με τον σύζυγό της, James Matthews, περίπου δύο χρόνια μετά τη γέννηση του πρώτου της παιδιού. Σύντομα λοιπόν, ο πρίγκιπας George, η πριγκίπισσα Charlotte και ο πρίγκιπας Louis θα έχουν και άλλο ξαδερφάκι για να παίζουν! 

Σύμφωνα με πηγή στο Page Six: "Η Pippa και ο James είναι ενθουσιασμένοι καθώς τα νέα είναι παραπάνω από υπέροχα μέσα σε μια δυσοίωνη χρονιά, όπως αυτή. Ολόκληρη η οικογένεια είναι πανευτυχής". Το νέο μέλος στην οικογένεια θα φέρει κι άλλη ζεστασιά μέσα στο σπίτι και φυσικά, θα κρατάει την καλύτερη συντροφιά στον γιο τους, Arthur. Το ζευγάρι ωστόσο, αρνήθηκε να σχολιάσει το δημοσίευμα. 

Η Pippa Middleton μαζί με τον άντρα της καλωσόρισαν το πρώτο τους παιδί στις 15 Οκτωβρίου του 2018 ενώ η Pippa γέννησε στο ίδιο νοσοκομείο με την Kate, στην πτέρυγα Lindo του νοσοκομείου St. Mary's. H αδερφή της Δούκισσας του Cambridge έχει αφοσιωθεί στην ανατροφή του Arthur, και οι δημόσιες εμφανίσεις της έχουν γίνει πολύ σπάνιες. Πριν κάποιους μήνες, ο φωτογραφικός φακός την εντόπισε να απολαμβάνει μια χαλαρή βόλτα με τον γιο της στους δρόμους του Λονδίνου.

Η Pippa φαίνεται να έχει πάρει από την απλότητα και την κομψότητα της αδερφής της αφού επιλέγει να εμφανίζεται casual ντυμένη και χωρίς ιδιαίτερο μακιγιάζ. 

Δείτε ακόμη:

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.