CELEBRITIES

Η Meghan Markle είναι η βασίλισσα του Twitter για το 2020


The Jennettes

15 Δεκεμβρίου 2020

Η Meghan Markle είναι η βασίλισσα του Twitter για το 2020

To Twitter είναι μία από τις πιο διάσημες πλατφόρμες με 330 εκατομμύρια χρήστες που λατρεύουν να κάνουν tweets για την επικαιρότητά αλλά και για τους αγαπημένους τους stars. Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα το Twitter, μετά το Megxit και την κυκλοφορία της 4ης σεζόν του The Crown έγιναν πάνω από 20 εκατομμύρια tweets για τη βρετανική βασιλική οικογένεια. Μάλιστα, αυτά τα tweets σημείωσαν αύξηση της τάξεως του 30% σε σύγκριση με πέρυσι.

Το ζευγάρι, Meghan Markle και πρίγκιπας Harry κατέκτησε την κορυφή αφού οι χρήστες θέλησαν να εκφραστούν τόσο για την ξαφνική απόφαση να εγκαταλείψουν το παλάτι, τη νέα τους ζωή, το φιλανθρωπικό τους έργο αλλά και για την πρόσφατη αποβολή που ανακοίνωσε η ίδια η Μeghan. 

Η Βασίλισσα Ελισάβετ πήρε την τρίτη θέση σε tweets, ενώ ο σύζυγός της, Φίλιππος βρίσκεται στην 9η θέση της λίστας, περισσότερο για την τηλεοπτική απεικόνισή του στο The Crown.

Δείτε ακόμη:

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.