CELEBRITIES

O Tom Cruise ξέσπασε στα γυρίσματα του "Mission: Impossible" για τη μη τήρηση των μέτρων κατά του κορωνοϊού


The Jennettes

16 Δεκεμβρίου 2020

O Tom Cruise ξέσπασε στα γυρίσματα του "Mission: Impossible" για τη μη τήρηση των μέτρων κατά του κορωνοϊού

O Tom Cruise σήμερα είναι από τα πιο hot θέματα των ξένων μέσων και ο λόγος είναι γιατί κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας  «Mission: Impossible 7», δύο συνεργάτες από το συνεργείο φαίνεται να μην τηρούσαν τα μέτρα προστασίας. Ο 58χρονος star καταγράφηκε σε έξαλλη κατάσταση να μιλά σε έντονους τόνους στα δύο μέλη του συνεργείου, καθώς σύμφωνα με τη Sun, στέκονταν σε απόσταση μικρότερη από δύο μέτρα ο ένας από τον άλλον.

Μάλιστα, το συγκεκριμένο περιστατικό έχει καταγραφεί σε ηχητικό και έχει δημοσιευτεί από την βρετανική εφημερίδα. Ο star δεν σταματά να φωνάζει στους δύο εργαζομένους, απειλώντας τους μέχρι και με απόλυση αν τους ξαναπετύχει να παραβιάζουν τα μέτρα καθώς γνωρίζει ότι ίσως αυτό κάνει κακό στη συνέχεια της ταινίας. Ο Tom Cruise έχει καταβάλλει μεγάλες προσπάθειες να επιβληθούν αυστηροί κανόνες στα γυρίσματα της νέας ταινίας, που αυτήν την περίοδο γυρίζεται στη Βρετανία.

Το ξέσπασμα του ηθοποιού προκάλεσε πολλές αντιδράσεις στο Twitter και οι γνώμες διίστανται. 

Δείτε ακόμη:

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.