CELEBRITIES

Τα δίδυμα της Anna Kournikova και του Enrique Iglesias έγιναν τριών και η μαμά τους δημοσίευσε δύο απολαυστικά τους πορτρέτα


The Jennettes

17 Δεκεμβρίου 2020

Τα δίδυμα της Anna Kournikova και του Enrique Iglesias έγιναν τριών και η μαμά τους δημοσίευσε δύο απολαυστικά τους πορτρέτα

H Anna Kournikova και ο Enrique Iglesias έχουν αποκτήσει μια πανέμορφη οικογένεια, η οποία αποτελείται από τη μικρή Mary, η οποία είναι 10 μηνών, και τα δίδυμα, Lucy και Nicholas που έγιναν χθες, τριών ετών! Με αφορμή τα γενέθλιά τους, η Kournikova ανέβασε στο Instagram δύο αξιολάτρευτα posts με τα δίδυμα, ξετρελαίνοντας τους followers της. 

Τα σχόλια και τα likes ήταν καταιγιστικά ενώ ο λογαριασμός της πλημμύρισε από καρδιές! Τα δύο ξεχωριστά posts είναι ουσιαστικά, τα πορτρέτα των δύο παιδιών και όλοι εστίασαν στο πόσο εκφραστικά είναι τα πρόσωπά τους, καθώς είναι σαν να μιλάνε τα μάτια τους.

 

Η αλήθεια είναι ότι το ζευγάρι αποφεύγει να κοινοποιεί φωτογραφίες με τα παιδιά ενώ επίσης, οι δυο τους είναι φειδωλοί στις δηλώσεις τους όταν πρόκειται να μιλήσουν για εκείνα. Μάλιστα, κάθε εγκυμοσύνη της Anna Kournikova παρέμενε κρυφή. Το διάσημο ζευγάρι απέκτησε τα αξιαγάπητα δίδυμα το 2017.

 Όπως έχει αναφέρει ο Iglesias σε παλαιότερη συνέντευξή του, τα δίδυμα δέχτηκαν πολύ εύκολα τον ερχομό της Mary. "Η Lucy και ο Nicholas αγαπούν πολύ το μωρό. Υπάρχει μεταξύ τους ηλικιακή διαφορά δύο χρόνων οπότε στην αρχή τρόμαζα για τις αντιδράσεις που θα είχαν μετά τη γέννησή της, αλλά ευτυχώς διαψεύστηκα γρήγορα".

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

 

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.