CELEBRITIES

Ο γιος του David Beckham παίζει πιάνο και “απειλεί” τον Elton John με το ταλέντο του


The Jennettes

17 Δεκεμβρίου 2020

Ο γιος του David Beckham παίζει πιάνο και “απειλεί” τον Elton John με το ταλέντο του

H οικογένεια των Beckhams είναι ταλαντούχα και καταφέρνει να ξεχωρίζει σε πολλούς τομείς. Από τον αθλητισμό, τη μόδα, τη μουσική δεν προλαβαίνουμε να αριθμήσουμε με πόσα διαφορετικά πράγματα καταπιάνονται κατά καιρούς και πάντα με επιτυχία, όπως άλλωστε έχει δείξει και η ιστορία.

Ένα βίντεο που ανέβασε ο πρώην άσος των γηπέδων με τον 15χρονο γιο του, Cruise να παίζει πιάνο έχει γίνει viral. Ο λόγος; H λεζάντα του συγκεκριμένου video που στόχο έχει να "πειράξει" τον αγαπημένο star,  Elton John!

«Τρέμε θείε, Elton John. O Cruise το έμαθε αυτό σε μια ημέρα», έγραψε ο Beckham, ενώ μετά τον λόγο πήρε η μαμά Victoria, καμαρώνοντας για τις ικανότητες του γιου της. Η ίδια έγραψε με χιούμορ: «Είμαι πολύ περήφανη. Τι έπαθε το μαλλί σου; Σε αγαπώ, Cruise».

Όσο για το ταλέντο του 15χρονου στο πιάνο, δείτε το video και κρίνετε από μόνοι σας αν ο Elton John ίσως αρχίσει να τρέμει!

Δείτε ακόμη: OSCARS 2020 BEST DRESSED

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.