CELEBRITIES

Jessica Simpson: Η αμακιγιάριστη φωτογραφία της 40χρονης star που εντυπωσίασε τους followers της στο Instagram


The Jennettes

18 Δεκεμβρίου 2020

Jessica Simpson: Η αμακιγιάριστη φωτογραφία της 40χρονης star που εντυπωσίασε τους followers της στο Instagram

Mπορεί να έχουμε συνδέσει την Jessica Simpson με υπερβολικό μακιγιάζ και μακριά ξανθά extensions αλλά αυτή της η εικόνα αλλάζει όσο περνάει ο καιρός, καθώς φαίνεται να αγαπά όλο και περισσότερο τη φυσικότητα. Αυτό τουλάχιστον απέδειξε με την πρόσφατη φωτογραφία που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, στην οποία ποζάρει εντελώς αμακιγιάριστη μπροστά από ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο, το οποίο δεν έχει ακόμη στηθεί. 

Η Simpson μέσα από το παρακάτω post, χαρίζει έμπνευση σε κάθε γυναίκα να αγαπήσει περισσότερο τη φυσική της πλευρά, αποδεικνύοντας πως η ομορφιά δεν χρειάζεται την εικονική λάμψη του μακιγιάζ. Η επιδερμίδα της τραγουδίστριας είναι πολύ καθαρή ενώ δείχνει πολύ φρέσκια και χωρίς να έχει κάνει καμία απολύτως προσπάθεια. 

Όπως έγραψε η συγγραφέας του Open Book στη λεζάντα της φωτογραφίας, "Δύο ξανθιές περιμένουν τον ήλιο να ανατείλει", ενώ πιο δίπλα ποζάρει στον φακό και το σκυλάκι της. Αυτή φυσικά, δεν είναι η πρώτη φορά που η ηθοποιός και fashion designer μοιράστηκε μια no make up selfie με το κοινό για αυτή τη χρονιά. Οι παρακάτω λήψεις είχαν εντυπωσιάσει το κοινό αλλά όχι τόσο, όσο η παραπάνω!

Μέσα από το νέο της βιβλίο, η star φαίνεται πως έχει αποφασίσει να κάνει στροφή τόσο στην καθημερινή της ζωή όσο και στις beauty συνήθειές της. Μία από αυτές είναι ότι επέλεξε να είναι πιο φυσική από ποτέ, αν και συνήθιζε να εμφανίζεται με full makeup, και αυτό φαίνεται πως αρέσει πολύ στους θαυμαστές της. 

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

 

 

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.