CELEBRITIES

H Jennifer Lopez πρωταγωνιστεί εντελώς αμακιγιάριστη αγκαλιά με τα δίδυμα παιδιά της και η λήψη γίνεται viral


The Jennettes

7 Δεκεμβρίου 2020

H Jennifer Lopez πρωταγωνιστεί εντελώς αμακιγιάριστη αγκαλιά με τα δίδυμα παιδιά της και η λήψη γίνεται viral

Η Jennifer Lopez, εκτός από τις αμέτρητες επαγγελματικές της επιτυχίες, έχει καταφέρει να δημιουργήσει και μια αξιολάτρευτη οικογένεια, με την οποία φροντίζει να περνάει πολύτιμο και ποιοτικό χρόνο κυρίως μέσα στην καραντίνα. Η star έχει αποκτήσει τα δίδυμα, Max και Emme, και οι τρυφερές στιγμές μαζί τους, αποτυπώνονται ίσως ιδανικά στο post που ανέβασε η ίδια, πρόσφατα στο Instagram.

 Η Lopez ποζάρει εντελώς αμακιγιάριστη στον φακό ενώ κρατάει στην αγκαλιά της τα δύο παιδιά της. Όλοι μαζί χαμογελούν και φορούν τις πιτζάμες τους, αποδεικνύοντας ότι τα πιο όμορφα πράγματα κρύβονται στην απλότητα της καθημερινότητας. Όπως γράφει χαρακτηριστικά η ίδια στη λεζάντα της υπέροχης αυτής φωτογραφίας, «Αγαπώ ότι ακόμη θέλουν να κάθονται στα πόδια της μαμάς», ενώ τα αποκαλεί χαϊδευτικά «coconuts». Το post φυσικά, απέσπασε αμέτρητα σχόλια και likes ενώ κατάφερε να γίνει viral.

Η Jennifer Lopez, πέρα από υπέροχη μαμά, αποδεικνύει ότι είναι το ίδιο λαμπερή και χωρίς ίχνος μακιγιάζ. Κερδίζει την προσοχή και μαγνητίζει εξίσου τα βλέμματα, ακόμη και όταν είναι εντελώς άβαφη με τα πιο απλά ρούχα. Η συγκεκριμένη φωτογραφία θα λέγαμε ότι είναι ο ορισμός της οικογενειακής ευτυχίας και θαλπωρής, ενώ αναδύεται από την απλότητα και τις μικρές αλλά πιο ουσιαστικές στιγμές της ζωής.

Δείτε ακόμη:

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits.

jenny.gr

 

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.