CELEBRITIES

H Carla Bruni έχει γενέθλια και δημοσίευσε μια φωτογραφία με τον αριθμό της ηλικίας της επάνω στο σώμα της


The Jennettes

23 Δεκεμβρίου 2020

H Carla Bruni έχει γενέθλια και δημοσίευσε μια φωτογραφία με τον αριθμό της ηλικίας της επάνω στο σώμα της

Η πρώην πρώτη Κυρία της Γαλλίας σήμερα έχει γενέθλια και γίνεται 53 ετών. Το topmodel των 90's με την υπέροχη φωνή ανέβασε μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με αφορμή την προσωπική της Πρωτοχρονιά και η λήψη προκάλεσε την έκπληξη των θαυμαστών της. 

H εντυπωσιακή Ιταλο-Γαλλίδα τραγουδοποιός και πρώην μοντέλο ζωγράφισε τον αριθμό της ηλικίας της στον ώμο της ενώ δείχνει πιο φρέσκια και νέα από ποτέ. Η Carla Bruni είναι πολύ λαμπερή στη συγκεκριμένη λήψη και αποδεικνύει ότι μια γυναίκα, όσο μεγαλώνει, ομορφαίνει! Η ίδια εύχεται χρόνια πολλά στον εαυτό της ενώ δείχνει να απολαμβάνει στο έπακρο, τα χρόνια της ηλικίας της!

Η πρώην Πρώτη Κυρία της Γαλλίας δηλώνει ακόμη πολύ ερωτευμένη με τον σύζυγό της, Nicolas Sarkozy, παρά τους θυελλώδεις έρωτες που έχει ζήσει στη ζωή της. Τον Ιανουάριο του 2020, η ίδια είχε ανεβάσει μια πολύ τρυφερή φωτογραφία με εκείνον με αφορμή τα 65α γενέθλια του. Η Carla Bruni ευχήθηκε στον σύζυγό της χρόνια πολλά σε τρεις γλώσσες προκειμένου να του εκφράσει τον έρωτά της ενώ και οι δύο από την αρχή της σχέσης τους μέχρι σήμερα φαίνεται πως είναι το ίδιο ευτυχισμένοι. 

Η Carla Bruni και ο Nicolas Sarkozy γνωρίστηκαν το 2007 και παντρεύτηκαν έναν χρόνο μετά ενώ το 2011 απέκτησαν την κόρη τους, Julia.

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

 

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.