CELEBRITIES

H συμπρωταγωνίστρια του Sex & The City, Kim Cattrall αποκάλυψε τον λόγο που δεν έκανε παιδιά


The Jennettes

23 Δεκεμβρίου 2020

H συμπρωταγωνίστρια του Sex & The City, Kim Cattrall αποκάλυψε τον λόγο που δεν έκανε παιδιά

Η Kim Cattrall, η Samantha από το Sex & The City μίλησε για την απόφαση που πήρε στα 41 της να μην κάνει παιδιά σε μια συνέντευξή της στο Women’s Prize For Fiction Podcast. H ηθοποιός, η οποία είναι σήμερα 64 ετών ήταν τότε παντρεμένη με τον μουσικό Μαρκ Λέβινσον, με τον οποίο χώρισε το 2004.

Η star παραδέχτηκε ότι το ζευγάρι είχε δυσκολία να συλλάβει. Επιπλέον οι αυξημένες υποχρεώσεις και το βεβαρημένο πρόγραμμα σε συνδυασμό με το πάθος της για την δουλειά, την έκαναν να σκεφτεί ώριμα και να πάρει μια πολύ σημαντική προσωπική απόφαση. Κατέληξε ότι η μητρότητα και η προσπάθεια που χρειαζόταν για να μείνει έγκυος, δεν αποτελούσε μια επιλογή που μπορούσε να υποστηρίξει.

«Μιλάμε για το 1998. Θα γινόμουν ένα είδος επιστημονικού πειράματος. Ο σύντροφός μου κι εγώ έπρεπε να ήμασταν διαθέσιμοι για να κάνουμε σεξ συγκεκριμένη ώρα. Δεν υπήρχε περίπτωση να τα έκανα όλα αυτά σε μια υγιή, συναισθηματική, ψυχολογική ή ακόμα και φυσική κατάσταση, και να δουλεύω και 19 ώρες την ημέρα τις περισσότερες φορές.

Ήμουν 41, και σκεφτόμουν ότι πρέπει να πάρω μια απόφαση για την υγεία μου. Αγαπώ τη δουλειά μου, έχει υπάρξει το διαβατήριό μου για την ανεξαρτησία μου, την ελευθερία μου, τη μόρφωσή μου. Στα 40, οι ποσότητες των σεναρίων που λάμβανα ήταν λιγότερα από τα μισά, γιατί δε με θεωρούσαν πια “νέα γυναίκα”. Πρότειναν τους ρόλους όλο και σε μικρότερες γυναίκες. Αυτό ήταν το σύστημα τότε, και ακόμα είναι σε μεγάλο βαθμό.

Οπότε δεν ήμουν σίγουρη αν ήμουν διατεθειμένη να κάνω παιδιά. Μπορεί να περνούσα όλα αυτά που μας λένε οι γιατροί, και πάλι να μην τα καταφέρναμε- και αυτό θα μας ράγιζε την καρδιά».

Δείτε ακόμη:

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.