CELEBRITIES

Aυτά ήταν τα πιο δημοφιλή fashion brands του 2020- Τα αγαπημένα του fashion crowd


Μάρθα Κουμπάνη

23 Δεκεμβρίου 2020

Aυτά ήταν τα πιο δημοφιλή fashion brands του 2020- Τα αγαπημένα του fashion crowd

Καθώς το 2020 πλησιάζει στο τέλος του, υπάρχουν πολλά που πρέπει να αναλογιστούμε. Σε μία ανευ προηγουμένου χρονιά και παρά τις δυσκολίες και τις προκλήσεις, υπήρχαν και success stories, ειδικά σε ό,τι αφορά την βιομηχανία της μόδας.

Από την στροφή όλο και περισσότερο προς τη βιώσιμη μόδα έως την αυξημένη έμφαση στην υποστήριξη τοπικών και ανεξάρτητων brands, το 2020 σίγουρα άλλαξε τον τρόπο που αντιλαμβανόμαστε τη μόδα και που ψωνίζουμε. Και φυσικά, όπως και κάθε χρόνο, το Lyst συγκέντρωσε όλα τα στοιχεία και μας ενημερώνει για τα πιο δημοφιλή fashion brands της χρονιάς.

Telfar

Το brand με έδρα τη Νέα Υόρκη είναι γνωστό κυρίως για τις κομψές shopping bags με το ανάγλυφο Τ.

Brands That Thrived in 2020: Telfar

Brother Vellies

Ιδρύθηκε από την Aurora James, η ετικέτα αξεσουάρ είναι γνωστή για τις βιώσιμες πρακτικές της και τα περίπλοκα κομμάτια της, χειροποίητα από τεχνίτες σε όλο τον κόσμο. Έχει σημειώσει αύξηση 23% στις αναζητήσεις τους τελευταίους έξι μήνες.

Τhe North Face

Top Trending Brands 2020: The North Face

Μarine Serre

Σημείωσε άνοδο στις αναζητήσεις φέτος χάρη σε κανέναν άλλο από την Beyoncé. Η Queen Bey φορούσε μια στολή με το χαρακτηριστικό μισοφέγγαρο της μάρκας στο βίντεο «Black Is King» φέτος, το οποίο ώθησε τις αναζητήσεις να αυξηθούν κατά 426% σε 48 ώρες. Στη συνέχεια, η Adele φόρεσε το ίδιο ακριβώς σύνολο προς τιμήν της.

House Of Sunny

Μιλώντας για τη δύναμη των διασημοτήτων, η εταιρεία House of Sunny που εδρεύει στο Ηνωμένο Βασίλειο, απογειώθηκε όταν η Kendall Jenner εντοπίστηκε με το πλεκτό φόρεμα Hockney φέτος το καλοκαίρι, καθιστώντας το κομμάτι το έκτο πιο δημοφιλές αντικείμενο στον κόσμο, σύμφωνα με τον Lyst.

Top trending brands 2020: House Of Sunny

@KENDALLJENNER

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.