CELEBRITIES

H πρώτη χριστουγεννιάτικη κάρτα του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle μακριά από το Παλάτι


The Jennettes

24 Δεκεμβρίου 2020

H πρώτη χριστουγεννιάτικη κάρτα του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle μακριά από το Παλάτι

Κάθε χρόνο, το Παλάτι δίνει στη δημοσιότητα τις χριστουγεννιάτικες κάρτες της βασιλικής οικογένειας. Σύμφωνα με την παράδοση, τα βασιλικά ζεύγη Harry- Meghan, William- Kate και Κάρολος- Camilla είθισται να φωτογραφίζονται για την ετήσια κάρτα των Χριστουγέννων. Ωστόσο, φέτος από την ιδιαίτερη λήψη απουσιάζουν ο Δούκας και η Δούκισσα του Sussex καθώς πλέον έχουν απομακρυνθεί από τα καθήκοντα που ορίζει το Παλάτι.

Πριν λίγες ώρες μάλιστα, κυκλοφόρησε η πρώτη οικογενειακή χριστουγεννιάτικη κάρτα του ζευγαριού από το Montecito της California. Ο πρωταγωνιστής που κλέβει την παράσταση, είναι φυσικά ο μικρός Archie και τα κόκκινα μαλλιά του! Η κάρτα αποτελεί εικονογράφηση της φωτογραφίας που τράβηξε η μητέρα της Meghan, Doria Ragland ενώ δημοσιεύτηκε από το καταφύγιο ζώων Mayhew, στο οποίο ο Harry είναι προστάτης.

Ο Archie, που είναι 19 μηνών και όπως φαίνεται έχει κληρονομήσει το χρώμα μαλλιών του μπαμπά του, στέκεται στην αγκαλιά του ενώ από τη λήψη δεν θα μπορούσαν να λείπουν και τα δύο αξιαγάπητα σκυλιά της οικογένειας, Pula και Guy. Τα λόγια που συνοδεύουν την κάρτα είναι τα εξής: "Σας ευχόμαστε Καλά Χριστούγεννα και Ευτυχισμένος ο Καινούριος Χρόνος".

Η αυθεντική φωτογραφία της οικογένειας τραβήχτηκε νωρίτερα αυτόν τον μήνα ενώ σύμφωνα με εκπρόσωπο του ζευγαριού, "Το μικρό χριστουγεννιάτικο δέντρο, που περιλαμβάνει μικρά χειροποίητα στολίδια και άλλες μικρές συνθέσεις, ήταν επιλογές του Archie ενώ το δέντρο θα μεταφυτευτεί μετά τις γιορτές". 

Η χριστουγεννιάτικη κάρτα είναι ο ορισμός της οικογενειακής ευτυχίας ενώ αποδεικνύει πως το ζευγάρι απολαμβάνει πιο χαλαρές στιγμές μακριά από τα καθήκοντα και τις υποχρεώσεις που ορίζει το βασιλικό πρωτόκολλο. Η περσινή χριστουγεννιάτικη κάρτα του Δούκα και της Δούκισσας του Sussex ήταν η τελευταία που καταγράφηκε από το Παλάτι με πρωταγωνιστή φυσικά και πάλι, τον μικρό Archie.

 

Δείτε ακόμα:

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

 

 

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.