CELEBRITIES

Η συγκλονιστική δήλωση της Chrissy Teigen: «Δεν μπορώ να μείνω έγκυος ποτέ ξανά»


The Jennettes

24 Δεκεμβρίου 2020

Η συγκλονιστική δήλωση της Chrissy Teigen: «Δεν μπορώ να μείνω έγκυος ποτέ ξανά»

Η Chrissy Teigen είναι μία από τις πιο αγαπημένες περσόνες του internet και το πιο πρόσφατο Instagram post της κατάφερε να τραβήξει όλη την προσοχή αφού εξομολογήθηκε πως η τελευταία της εγκυμοσύνη δεν είχε ευχάριστο τέλος.

Τώρα με μία ανάρτηση στο Instagram, η Teigen μας έδειξε το σώμα της, 2,5 μήνες μετά την απώλεια του μωρού της. Δείχνει στους θαυμαστές της ότι η κοιλίτσα της παραμένει εκεί για να της θυμίζει τις δύσκολες στιγμές που πέρασε. Η σύζυγος του John Legend απέκλεισε μάλιστα, την πιθανότητα να μείνει έγκυος ξανά, λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Αυτή είμαι εγώ και το σώμα μου μόλις χθες. Παρότι δεν είμαι πια έγκυος, κάθε ματιά στον καθρέφτη μού θυμίζει τι θα μπορούσε να γίνει και δεν ξέρω γιατί η κοιλιά μου είναι ακόμα εκεί, είναι τρελό, αλλά είμαι περήφανη για το ταξίδι που έκανε το σώμα και το μυαλό μου. Αγαπώ να είμαι έγκυος τόσο πολύ και είμαι λυπημένη που δεν θα μπορώ να μείνω έγκυος ποτέ ξανά. Νιώθω όμως τυχερή που έχω δύο εκπληκτικά μικρά που γίνονται μεγάλοι άνθρωποι κάθε μέρα. Σας αγαπώ»!

 Δείτε ακόμη:

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.