CELEBRITIES

Τα πρώτα Χριστούγεννα της Vanessa Bryant χωρίς τον Kobe και τη Gianna σε ένα σπαρακτικό post


The Jennettes

27 Δεκεμβρίου 2020

Τα πρώτα Χριστούγεννα της Vanessa Bryant χωρίς τον Kobe και τη Gianna σε ένα σπαρακτικό post

Μία από τις πρώτες απώλειες του 2020 ήταν ο τραγικός θάνατος του θρύλου του NBA, Kobe Bryant και της κόρης του, Gianna. Καθώς πλησιάζει η ημερομηνία του μοιραίου δυστυχήματος, η Vanessa Bryant αναπολεί το παρελθόν με ένα συγκινητικό post στο Instagram, όπου στη μία φωτογραφία δείχνει την οικογένειά της με όλα τα μέλη ενώ στην άλλη, η απουσία των δύο είναι αισθητή. 

Την Παρασκευή, η Vanessa δημοσίευσε το post όπου στέκεται δίπλα από τις τρεις κόρες της χωρίς τον Kobe και τη Gigi. Η σύζυγος του αδικοχαμένου Kobe έγραψε στη λεζάντα της δημοσίευσης, "Για πάντα μαζί, ποτέ χωριστά, για πάντα στις καρδιές μας" ενώ και οι δύο λήψεις είναι ασπρόμαυρες. 

Στην τωρινή φωτογραφία, η Vanessa Bryant είναι ντυμένη στα μαύρα μαζί με τις τρεις κόρες της, υποδηλώνοντας τον χαμό του αγαπημένου της, Kobe αλλά και της κόρης τους, Gianna. Η Vanessa και ο Kobe γνωρίστηκαν στο 1999 ενώ δύο χρόνια μετά, παντρεύτηκαν. 

Το πρώτο τους ραντεβού έγινε στη Disneyland, κατακτώντας γρήγορα ο ένας την καρδιά του άλλου. Ο 20χρονος τότε Bryant, άρχισε να στέλνει ανθοδέσμες με τριαντάφυλλα στη νεαρή Vanessa, ενώ η σχέση που είχαν στη συνέχεια, χαρακτηριζόταν από έντονο πάθος. Όταν εκείνη έγινε 18, ο Kobe ανακοίνωσε τον αρραβώνα τους ενώ τον Απρίλιο του 2001 το ζευγάρι προχώρησε σε γάμο χωρίς την έγκριση των γονιών του Bryant, Joe και Pam. 

Δείτε ακόμη:

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

https://jenny.gr/subscribe

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.