Η χριστουγεννιάτικη φωτογραφία της Jennifer Aniston που δίχασε τους θαυμαστές της

The Jennettes
Δευτέρα, 28 Δεκεμβρίου 2020

Η Jennifer Aniston κατάφερε να διχάσει τους θαυμαστές της στα social media καθώς είχε την ιδέα να δημοσιεύσει ένα χριστουγεννιάτικο στολίδι με θέμα τον κορωνοϊό! Για την ακρίβεια, η star μοιράστηκε με το κοινό μια φωτογραφία με το ξύλινο στολίδι, το οποίο είχε επάνω του χαραγμένη τη φράση: «Πρώτη Πανδημία 2020».

Η δημοσίευση χαρακτηρίστηκε ως άτοπη από τους περισσότερους fans της τη στιγμή που ο πλανήτης βιώνει την πανδημία και το lockdown. Ανάμεσα στα σχόλια που γράφτηκαν για το άστοχο story της Aniston, είναι και το παρακάτω: «Η Jennifer Aniston είναι τελείως ανόητη που δημοσίευσε αυτό το στολίδι στα Insta stories της. Ας πιούμε στην πρώτη μας πανδημία του 2020, όπου εκατομμύρια άνθρωποι πέθαναν! Ας το γιορτάσουμε με ένα χριστουγεννιάτικο στολίδι!».

Μάλιστα, πολλοί ήταν εκείνοι που σχολίασαν πως οι stars ζουν σε έναν δικό τους ξεχωριστό κόσμο μακριά από τις καθημερινές προκλήσεις που βιώνει η ανθρωπότητα τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο. Ωστόσο, πολλοί ήταν κι εκείνοι που έσπευσαν να δικαιολογήσουν την κίνηση της ηθοποιού να ανεβάσει ένα τέτοιο story, λέγοντας πως το έκανε προκειμένου να αφυπνίσει και να ευαισθητοποιήσει περισσότερο το κοινό ώστε να μην παραλείπει να τηρεί ευλαβικά όλα τα μέτρα πρόληψης και προστασίας. 

Πριν λίγες ημέρες, η Aniston αποφάσισε να αποχαιρετήσει το 2020, με έναν μικρό απολογισμό στο Instagram και μια μοναδική φωτογραφία, στην οποία ποζάρει, κοιτώντας τον καθρέφτη: «Τι χρονιά κι αυτή! Αυτή είναι μία υπενθύμιση να δίνεις στον εαυτό σου λίγη αγάπη… κράτα γερά!». H 51χρονη ηθοποιός έδινε ένα φιλί στον εαυτό της στον καθρέφτη του μπάνιου της, στέλνοντας ένα δυνατό μήνυμα αγάπης σε όλους, σε αντίθεση με το τωρινό της story που προκάλεσε οργή στα social media.

Δείτε ακόμη:

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits