CELEBRITIES

H Hailey και ο Justin Bieber γιόρτασαν τα Χριστούγεννα πιο ερωτευμένοι από ποτέ


The Jennettes

28 Δεκεμβρίου 2020

H Hailey και ο Justin Bieber γιόρτασαν τα Χριστούγεννα πιο ερωτευμένοι από ποτέ

H Hailey και ο Justin Bieber έχουν κλείσει σχεδόν έναν χρόνο έγγαμου βίου, και γιορτάζουν τα Χριστούγεννα στο Instagram με κάποιες πολύ ρομαντικές και τρυφερές φωτογραφίες που δείχνουν πόσο ερωτευμένοι είναι οι δυο τους.

Ο 26χρονος pop star μάλιστα εκτός από τις τρυφερές φωτογραφίες που μοιράζεται με την σύντροφό του, φέτος αποφάσισε να μιλήσει στους θαυμαστές του και για τα σκαμπανεβάσματα της ζωής του μέσα από  ένα μήνυμα που ανέβασε στο λογαριασμό του στο Instagram με αφορμή τις γιορτές. «Η ζωή είναι μια έντονη εναλλαγή συναισθημάτων», έγραψε ο Justin Bieber στη λεζάντα μιας φωτογραφίας, στην οποία ποζάρει μπροστά από το χριστουγεννιάτικο δέντρο φορώντας το καπέλο του Άγιου Βασίλη.

«Όλα τα σκαμπανεβάσματα φαίνεται ότι μας κάνουν νευρικούς. Συχνά, εξαιτίας των κακών πραγμάτων που έχουν συμβεί στη ζωή μας, ζούμε με την προσδοκία ότι όλα κάποτε θα αλλάξουν», συνέχισε. Ο Justin Bieber ενθάρρυνε τους θαυμαστές του να εντάξουν τη θετική σκέψη στην καθημερινότητά τους. Ο ίδιος άλλωστε, έχει μιλήσει ξανά για τη μάχη που έδωσε με την κατάθλιψη και το πόσο σημαντικό ρόλο έχει παίξει η Hailey σε αυτό το δύσκολο ταξίδι.

 

Δείτε ακόμη:

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.