CELEBRITIES

Sex and the city: Είναι πλέον επίσημο, η θρυλική σειρά επιστρέφει χωρίς την Kim Cattrall


The Jennettes

28 Δεκεμβρίου 2020

Sex and the city: Είναι πλέον επίσημο, η θρυλική σειρά επιστρέφει χωρίς την Kim Cattrall

H αγαπημένη σειρά "Sex and the City" επιστρέφει. Μπορεί να κάνει comeback με λίγα επεισόδια αλλά η χαρά των φανατικών της σειράς είναι μεγάλη. Το HBO επιβεβαίωσε τις φήμες περί επιστροφής που κυκλοφορούσαν εδώ και πολύ καιρό. Μάλιστα, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Page Six, η Sarah Jessica Parker, η Cynthia Nixon, η Kristin Davis θα ενώσουν τις δυνάμεις τους, αλλά μαζί τους δεν θα είναι η Kim Cattrall.

Τον περασμένο Σεπτέμβριο η Sarah Jessica Parker είχε αναφέρει σχετικά με το ενδεχόμενο επιστροφής της σειράς τα εξής:

«Είναι δύσκολο να αγνοήσεις την τεράστια επιθυμία του κοινού για επιστροφή της σειράς», συμπληρώνοντας πως θα την ενδιέφερε να κάνει «κάποια νέα επεισόδια του Sex and the city». Συνέχισε, λέγοντας: «Έχω περιέργεια. Ο κόσμος έχει αλλάξει από τότε που βγήκε η τελευταία ταινία. Όλα έχουν αλλάξει πάρα πολύ- η τεχνολογία, τα social media. Οι χαρακτήρες της σειράς δεν μιλούσαν ποτέ για τα social media οπότε νομίζω πως αυτό θα είχε ενδιαφέρον. Επίσης έχουμε πλέον και το κίνημα του #MeToo. Πιστεύω πως η Carrie θα ήθελε πολύ να μοιραστεί τις σκέψεις και τα συναισθήματά της».

 

Δείτε ακόμη:

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.