CELEBRITIES

Η Penelope Cruz είναι σε δύο μεγάλα εξώφυλλα του Ιανουαρίου και ο λόγος είναι αυτός


The Jennettes

29 Δεκεμβρίου 2020

Η Penelope Cruz είναι σε δύο μεγάλα εξώφυλλα του Ιανουαρίου και ο λόγος είναι αυτός

Η Penelope Cruz είναι από τις πιο αγαπημένες ηθοποιούς τόσο του Hollywood όσο και του κοινού. Η Ισπανίδα ηθοποιός με την μεσογειακή ομορφιά και το ταπεραμέντο της, μας έχει χαρίσει μερικές εξαιρετικές ερμηνείες και ρόλους, ενώ είναι παντρεμένη με τον γοητευτικό Javier Bardem. Το ζευγάρι έχει αποκτήσει μαζί δύο παιδιά.

Πρόσφατα, η 46χρονη ηθοποιός μας εντυπωσίασε στο νέο εξώφυλλο της ισπανικής Vogue με τίτλο «Αντίο 2020, καλώς ήρθες 2021». Η Penelope είναι ένα είδωλο ομορφιάς και στιλ και έτσι δεν μας έκανε εντύπωση που το ισπανικό περιοδικό την επέλεξε να είναι το πρόσωπο του πρώτου τεύχους της νέας χρονιάς. Σήμερα όμως, η Cruz φιγουράρει σε ένα ακόμα εξώφυλλο για το καλωσόρισμα του νέου έτους, στο ρωσικό Harper's Bazaar.

Η σαγηνευτική star φοράει Chanel και μαγνητίζει τα βλέμματα στις εικόνες της φωτογράφισης από τον Nico Bustos.

Η star με ανανεωμένο hair look μιλά στη συνέντευξη για το μυστικό μιας επιτυχημένης σχέσης που -σύμφωνα με εκείνη- δεν είναι άλλο από το να είσαι ειλικρινής απέναντι στον σύντροφό σου. H διαχρονική της γοητεία και το ταλέντο της σε συνδυασμό με τη φρέσκια εικόνα της, είναι σίγουρα ένας από τους λόγους που βρίσκεται σε δύο εξώφυλλα για το 2021.

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.