CELEBRITIES

Η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry έκαναν το πρώτο τους podcast με μία εμφάνιση- έκπληξη


The Jennettes

30 Δεκεμβρίου 2020

Η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry έκαναν το πρώτο τους podcast με μία εμφάνιση- έκπληξη

Η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry έκαναν το πρώτο τους podcast διάρκειας 33 λεπτών την Τρίτη, το οποίο ήταν μια εορταστική εκδοχή με πολλούς καλεσμένους και μια εμφάνιση- έκπληξη στο τέλος, τον μόλις ενός έτους, Archie! O μικρός μάλιστα, στο τέλος του podcast έκανε ένα δώρο στους ακροατές του! Τους ευχήθηκε "καλή χρονιά"! Ο Harry και η Meghan θέλησαν να εμψυχώσουν το κοινό που τα κατάφερε εν μέσω της πανδημίας, ευχαριστώντας παράλληλα τους εργαζομένους της πρώτης γραμμής.

Ο Δούκας και η Δούκισσα του Sussex, που συστήνονται πλέον ως "Harry" και "Meghan", έχουν υπογράψει μια πολυετή συμφωνία για την παραγωγή και την παρουσίαση σειράς podcast για το Spotify. Το πρώτο podcast του ζευγαριού είχε ως στόχο να αποτελέσει πηγή έμπνευσης και να δώσει ελπίδα στους ακροατές καθώς φιλοξένησε 13 καλεσμένους όπου οι Sussexes έχουν ξεχωρίσει ως "τους ανθρώπους εκείνους που μας εμπνέουν και θαυμάζουμε". Μεταξύ αυτών, ήταν οι: Elton John, Deepak Chopra, Naomi Osaka,José Andrés, Tyler Perry, Brené Brown, Stacey Abrams.

Η εμφάνιση του μικρού Archie στο podcast ήταν η τρίτη δημόσια που έχει επιτρέψει το ζευγάρι μέσα στο 2020. Πρόσφατα, ο Harry και η Meghan κυκλοφόρησαν την πρώτη χριστουγεννιάτικη κάρτα τους μακριά από το Παλάτι, από το Montecito της California. Ο πρωταγωνιστής που έκλεψε και πάλι την παράσταση, είναι φυσικά ο μικρός Archie και τα κόκκινα μαλλιά του!

Δείτε ακόμη:

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.