CELEBRITIES

Ο Anthony Hopkins έχει 45 χρόνια να πιει αλκοόλ και στέλνει το πιο δυνατό μήνυμα στους νέους


The Jennettes

30 Δεκεμβρίου 2020

Ο Anthony Hopkins έχει 45 χρόνια να πιει αλκοόλ και στέλνει το πιο δυνατό μήνυμα στους νέους

O βραβευμένος με Όσκαρ για τη «Σιωπή των Αμνών» ηθοποιός ανεβάζει συνεχώς βιντεάκια στα social media και οι θαυμαστές του έχουν την ευκαιρία να τον μάθουν καλύτερα. Ο πετυχημένος star στο τελευταίο video που ανέβασε στο Instagram για την περιπέτεια που είχε με το αλκοόλ, στέλνει ένα πολύ δυνατό μήνυμα στον κόσμο που προσπαθεί να το κόψει. 

Ο Anthony Hopkins γιορτάζει 45 χρόνια μακριά από το αλκοόλ και στέλνει μήνυμα ελπίδας σε όσους θέλουν να προσπαθήσουν να αποτοξινωθούν και δυσκολεύονται. Χαρακτηριστικά στο video αναφέρει "Έρχεται η νέα χρονιά αλλά εγώ νιώθω ευγνωμοσύνη για τη χρονιά που φεύγει καθώς για ακόμη μια χρονιά ήμουν μακριά από το αλκοόλ. Βρισκόμουν κοντά στην καταστροφή και στο θάνατο."

Μάλιστα, τονίζει ότι αυτό που πραγματικά τον βοήθησε, ήταν ένα μήνυμα που δέχθηκε και έλεγε: "Θες να ζήσεις ή να πεθάνεις;" Είπε: "Θέλω να ζήσω" και όλα άλλαξαν για εκείνον από εκείνη τη μαγική στιγμή!

Δείτε ακόμη:

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.