CELEBRITIES

H Chiara Ferragni ποζάρει με φουσκωμένη κοιλίτσα και συγκρίνει το σώμα της με εκείνο της πρώτης της εγκυμοσύνης


The Jennettes

30 Δεκεμβρίου 2020

H Chiara Ferragni ποζάρει με φουσκωμένη κοιλίτσα και συγκρίνει το σώμα της με εκείνο της πρώτης της εγκυμοσύνης

H Chiara Ferragni είναι η αγαπημένη fashion blogger πολλών κοριτσιών σε όλο τον κόσμο. Η ίδια εκτός για την αγάπη της για τις τάσεις, τη μόδα και την ομορφιά, μοιράζεται στο Ιnstagram και πιο προσωπικές στιγμές όπως την οικογένειά της, τις στιγμές που περνάει με τον σύντροφό της, αλλά και το αξιαγάπητο παιδί της, Leo.

H όμορφη influencer είναι και πάλι έγκυος στο δεύτερο παιδί της και απολαμβάνει αυτή την εγκυμοσύνη όσο τίποτε άλλο. Όλο αυτό το διάστημα, η Chiara σχεδόν καθημερινά μοιράζεται με τους followers της στα social media, φωτογραφίες με τη φουσκωμένη της κοιλιά και τα θετικά σχόλια πέφτουν βροχή.

Μεταξύ άλλων, η γνωστή fashion blogger δημοσίευσε πρόσφατα, στον λογαριασμό της ένα στιγμιότυπο στο οποίο ποζάρει topless στη μία φωτογραφία και με τα εσώρουχά της στην άλλη, θέλοντας να συγκρίνει την κοιλιά της από τις δύο εγκυμοσύνες. Στη φωτογραφία φαίνεται ότι στην πρώτη εγκυμοσύνη, η κοιλιά της ήταν πιο ψηλά, ενώ την ίδια ακριβώς περίοδο που είναι έγκυος στην κόρη της, η κοιλιά της είναι πιο μικρή.

Δείτε ακόμη:

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.