CELEBRITIES

O 9χρονος γιος της Mariah Carey στέλνει το πιο γλυκό και αισιόδοξο μήνυμα για τη νέα χρονιά


The Jennettes

4 Ιανουαρίου 2021

O 9χρονος γιος της Mariah Carey στέλνει το πιο γλυκό και αισιόδοξο μήνυμα για τη νέα χρονιά

O 9χρονος γιος της Mariah Carey, Moroccan, αποφάσισε να στείλει το πιο γλυκό μήνυμα για το νέο έτος και ενθουσίασε τους θαυμαστές της λαμπερής star. Η 50χρονη τραγουδίστρια μοιράστηκε το τρυφερό video στα social media και τα likes έπεσαν βροχή αφού ο γιος της, έκανε τις πιο αγνές αλλά και τόσο σημαντικές ευχές για το 2021.

Μερικές φορές, τα παιδιά σκέφτονται τόσο ώριμα που μας αφήνουν με το στόμα ανοιχτό! Ακριβώς αυτό έκανε και ο μικρός Moroccan, ο οποίος μέσα από τον απολογισμό της χρονιάς έδειξε ότι η αισιοδοξία είναι μονόδρομος. Ο ίδιος είπε χαρακτηριστικά ότι μπορεί το 2020 να ήταν δύσκολο και να συνέβησαν πολλά κακά αλλά αυτό θα μας κάνει πιο δυνατούς και έτοιμους να κάνουμε νέα ξεκινήματα.

Όπως αναφέρει, όλοι χρειαζόμασταν μια αφορμή για να κάνουμε αλλαγές στη ζωή μας, και η πανδημία είναι μια πολύ καλή ευκαιρία!

 

 

Δείτε ακόμη:

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.