CELEBRITIES

Είναι ο Harry Styles και η Olivia Wilde ζευγάρι;


The Jennettes

5 Ιανουαρίου 2021

Είναι ο Harry Styles και η Olivia Wilde ζευγάρι;

Ο Harry Styles και η Olivia Wilde φαίνεται να επιβεβαιώνουν τις φήμες ότι είναι ζευγάρι αφού εντοπίστηκαν από τον φωτογραφικό φακό να κρατούν ο ένας το χέρι του άλλου σε γάμο κοινού φίλου. Όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες του Page Six, ο πρώην τραγουδιστής των One Direction και η ηθοποιός του Hollywood κρατούσαν τα χέρια τους καθώς παρευρέθηκαν στους όρκους του Τζεφ Αζόφ και της Γκλεν Κριστιανσέν.

Η Olivia φορούσε λουλουδάτο φόρεμα με ροζ κορδέλα ενώ ο Harry επέλεξε ένα κλασικό κοστούμι με ένα άσπρο πουκάμισο. Μια πηγή λέει στο Ε! Νews, η Olivia και ο Harry ήταν «ζευγάρι» στο γάμο του Σαββατοκύριακου στο Montecito της California και έμειναν στο ίδιο ξενοδοχείο μια νύχτα πριν επιστρέψουν στο Los Angeles. 

"Μοιράστηκαν ένα δωμάτιο και έκαναν τα πάντα μαζί", πρόσθεσε. "Πέρασαν υπέροχα και είναι πολύ χαρούμενοι".

jenny.gr

Οι φήμες έρχονται μετά τη συμμετοχή του στο επερχόμενο ψυχολογικό θρίλερ της Olivia, Don't Worry Darling, το οποίο σκηνοθετεί και παράγει. Σε μια πρόσφατη συνέντευξη στη Vogue, η Olivia και ο σχεδιαστής κοστουμιών της ταινίας Arianne Phillips αποκάλυψαν ότι ήταν πολύ ενθουσιασμένοι που ο Harry συμμετείχε στην ταινία. 

Τον Νοέμβριο, το Ε! News επιβεβαίωσε ότι η Olivia και ο Jason Sudeikis είχαν χωρίσει μετά από 7 χρόνια σχέσης. Το ζευγάρι έχει αποκτήσει δύο παιδιά ενώ παραμένουν καλοί φίλοι μέχρι σήμερα.

Δείτε ακόμη:

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.