CELEBRITIES

Η Sarah Jessica Parker μιλά για την απουσία της Kim Cattrall από το SATC


The Jennettes

12 Ιανουαρίου 2021

Η Sarah Jessica Parker μιλά για την απουσία της Kim Cattrall από το SATC

Η επιστροφή του Sex And The City που όλες αγαπήσαμε είναι γεγονός και μάλιστα η ΗΒΟ αποκάλυψε το πρώτο teaser.

Στο παρελθόν η μία από τις πρωταγωνίστριες, η Kim Cattrall, aka Samantha Jones, είχε δηλώσει απόλυτα αποφασισμένη ότι δεν θα συμμετείχε σε ένα ενδεχόμενο reboot της σειράς.

Το 2017, η Kim αποκάλυψε ότι δεν ήταν ποτέ φίλη με τις συμπρωταγωνίστριες της και οι σχέσεις στο σετ ήταν «τοξικές». Μερικούς μήνες αργότερα στις αρχές του 2018, ο αδερφός της Kim πέθανε ξαφνικά και η Sarah Jessica έγραψε ένα σχόλιο στην ανάρτηση της στο Instagram, εκφράζοντας τα συλλυπητήρια της.

Η Kim Catrall όμως μίλησε για «εκμετάλλευση» της τραγωδίας της οικογένειάς της από την Parker.

Στην ανακοίνωση της επιστροφής της cult σειράς από την SJP ένας θαυμαστής σχολίασε: «Δεν έκανε tag τη Samantha Jones». Ένας άλλος απάντησε τότε, πως «δεν συμπαθεί η μία την άλλη». Η SJP τότε απάντησε σε αυτά τα κακόφημα σχόλια κι έγραψε: «Όχι δεν την αντιπαθώ. Ποτέ δεν το είπα αυτό. Ποτέ δε θα το έλεγα αυτό. Απλά η Samantha δεν είναι μέρος αυτού του story. Θα είναι όμως κομμάτι μας για πάντα όπου και αν είμαστε, ό,τι κάνουμε».

Δείτε ακόμη: Tα κομμάτια που περιμένουμε να φορέσει η ανανεωμένη Carrie Bradshaw

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.