CELEBRITIES

Η Nicole Kidman θυμάται: Το ατμοσφαιρικό throwback video με τις κόρες της


The Jennettes

12 Ιανουαρίου 2021

Η Nicole Kidman θυμάται: Το ατμοσφαιρικό throwback video με τις κόρες της

Όλοι μας αναπολούμε τις στιγμές πριν την πανδημία και το lockdown που άλλαξαν κατά πολύ την ζωή και την καθημερινότητά μας. Έτσι και η Nicole Kidman αισθάνθηκε νοσταλγία και μοιράστηκε ένα ατμοσφαιρικό throwback video. Στο βίντεο, εκείνη και οι κόρες της -και οι τρεις ντυμένες στα λευκά- παίζουν και χορεύουν στην καλοκαιρινή ύπαιθρο.

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός σπάνια μοιράζεται βίντεο και φωτογραφίες των παιδιών της, όμως έκανε την εξαίρεση. Τη βλέπουμε μαζί με τις δύο κόρες που απέκτησε από τον γάμο της με τον τραγουδιστή Κιθ Ούρμπαν, Σάντεϊ Ρόουζ και Φέιθ Μάργκαρετ, στο Ουλουρού της Αυστραλίας. Τρέχουν, παίζουν και γελούν ενώ η Kidman τους χτενίζει τα μαλλιά μπροστά στην κάμερα σε μία τρυφερή στιγμή.

Πρόκειται για ένα βίντεο που γυρίστηκε το 2015 για την αυστραλιανή Vogue και το τεύχος Αυγούστου, οπότε οι κόρες της τότε ήταν 7 και 4. «Κοιτώντας πίσω. Όμορφες αναμνήσεις», έγραψε η ηθοποιός στη λεζάντα του βίντεο.

Δείτε ακόμη:

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.