CELEBRITIES

Η πρώτη φωτογραφία της Emma Roberts με τον νεογέννητο γιο της


The Jennettes

13 Ιανουαρίου 2021

Η πρώτη φωτογραφία της Emma Roberts με τον νεογέννητο γιο της

H Emma Roberts είναι μια περήφανη μαμά αφού στα τέλη του 2020 απέκτησε τον γιο της, Rhodes Robert μαζί με τον σύντροφό της, Garrett Hedlund. Την Τρίτη, η 29χρονη star μοιράστηκε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram την πρώτη φωτογραφία με το νεογέννητο μωρό, όπου βλέπουμε να το κρατάει με πολύ τρυφερότητα στην αγκαλιά της.

"Σε ευχαριστώ 2020, που έφερες και κάτι σωστό. Τον φωτεινό μας, Rhodes Robert Hedlund", είναι τα λόγια με τα οποία συνόδευσε τη γλυκιά φωτογραφία, αποκαλύπτοντας παράλληλα, και το όνομα του μωρού. Στη φωτογραφία, η Roberts φοράει ένα πορτοκαλί φόρεμα με την υπογραφή της Stella McCartney και ασορτί τακούνια από την Andrea Wazen.

Ο μικρός Rhodes είναι το πρώτο παιδί για το ζευγάρι ενώ η Roberts ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της τον Αύγουστο μέσα από τη δημοσίευση τριών φωτογραφιών όπου κρατούσε τη φουσκωμένη κοιλιά της, ξετρελαίνοντας τους θαυμαστές της στο Instagram.

Δείτε ακόμη:

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.