CELEBRITIES

H Anna Wintour απαντά στις αρνητικές κριτικές για το εξώφυλλο της Kamala Harris στη Vogue


The Jennettes

13 Ιανουαρίου 2021

H Anna Wintour απαντά στις αρνητικές κριτικές για το εξώφυλλο της Kamala Harris στη Vogue

Την Τρίτη, η 71χρονη global editorial director της Vogue και Condé Nast απάντησε στους επικριτές του εξώφυλλου του τεύχους Φεβρουάριου, στο οποίο κεντρικό πρόσωπο είναι η εκλεγμένη αντιπρόεδρος των Η.Π.Α, Kamala Harris.

Πολλοί ήταν εκείνοι που μίλησαν για ασέβεια και είπαν πως το εξώφυλλο αδικεί την Kamala Harris και δείχνει ανεπίσημο, άλλοι είπαν πως η εικόνα της είχε υποστεί επεξεργασία και λεύκανση, άλλοι σχολίασαν ως κακόγουστη την επιλογή των χρωμάτων στο backround. Το σίγουρο είναι πως οι περισσότεροι περίμεναν κάτι άλλο, καλύτερο.

Η Wintour μίλησε για την κριτική σε μια δήλωση στην Kara Swisher των New York Times, σημειώνοντας ότι οι άνθρωποι της Vogue "κατάλαβαν την αντίδραση". "Προφανώς, έχουμε ακούσει και κατανοήσει την αντίδραση στο έντυπο εξώφυλλο και θέλω απλώς να επαναλάβω ότι δεν ήταν πρόθεσή μας να μειώσουμε με κανέναν τρόπο τη σημασία της απίστευτης νίκης της Αντιπροέδρου", δήλωσε η Wintour.

"Δεν υπήρχε επίσημη συμφωνία για το ποια θα ήταν η επιλογή του εξωφύλλου. Και όταν οι δύο εικόνες έφτασαν στη Vogue, όλοι μας αισθανθήκαμε πολύ έντονα ότι το λιγότερο επίσημο πορτρέτο της εκλεγμένης αντιπροέδρου αντανακλούσε πραγματικά τη στιγμή στην οποία βρισκόμαστε όλοι - όπως είμαστε ακόμα - από την πιο τρομακτική πανδημία που παίρνει ανθρώπινες ζωές λεπτό προς λεπτό", είπε στους New York Times.

"Και αισθανθήκαμε να αντικατοπτρίζουμε αυτήν την τραγική στιγμή στην παγκόσμια ιστορία, με μια πολύ λιγότερο επίσημη εικόνα, κάτι που ήταν πολύ προσιτό και πραγματικό, ενώ εξέφραζε το σήμα κατατεθέν της εκστρατείας Biden-Harris και τη συνολική προσπάθεια, και είμαι σίγουρη ότι θα το επιτύχει".

Δείτε ακόμη:

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.