CELEBRITIES

H Shakira πούλησε τα δικαιώματα των τραγουδιών της έναντι πολλών εκατομμυρίων δολαρίων


The Jennettes

14 Ιανουαρίου 2021

H Shakira πούλησε τα δικαιώματα των τραγουδιών της έναντι πολλών εκατομμυρίων δολαρίων

Ανάμεσα στους διεθνείς καλλιτέχνες που πωλούν τα δικαιώματα των τραγουδιών τους, είναι και η Shakira, η οποία πούλησε τα δικαιώματα της μουσικής της έναντι πολλών εκατομμυρίων δολαρίων. Οι μουσικές επιτυχίες της star την έχουν φέρει πολλές φορές στην κορυφή ενώ μέσα από αυτές, έχει κατορθώσει να κάνει τις μεγαλύτερες πωλήσεις όλων των εποχών με 80 εκατομμύρια δίσκους παγκοσμίως.

Τραγούδια μέσα από τα οποία την αγαπήσαμε και της χάρισαν την πρώτη θέση στην καρδιά του κοινού, βρίσκονται στη συμφωνία της πώλησης, στην οποία συμπεριλαμβάνονται και τα 145 τραγούδια της. Η εταιρεία Hipgnosis, με την οποία ολοκληρώθηκε η συμφωνία, δεν έχει αποκαλύψει οικονομικά στοιχεία της πώλησης, ωστόσο είναι σημαντικό πως η εταιρεία φροντίζει να διαχειρίζεται και να επιμελείται προσεκτικά τη μουσική του κάθε καλλιτέχνη χωρίς να εκμεταλλεύεται τα δικαιώματα κάθε τραγουδιού.

Ένας από τους πιθανούς λόγους, για τους οποίους η Sharika προχώρησε σε μια τέτοια απόφαση, μπορεί να είναι και τα 14,5 εκατομμύρια ευρώ, που κλήθηκε να πληρώσει πρόσφατα από την ισπανική κυβέρνηση για φοροδιαφυγή. Αξίζει να σημειωθεί πως η διάσημη τραγουδίστρια, εκτός από το ότι έχει πουλήσει 80 εκατομμύρια δίσκους παγκοσμίως, έχει κερδίσει τρία βραβεία Grammy και 12 Latin Grammy ενώ βίντεο της έχουν συγκεντρώσει ακόμη και δισεκατομμύρια προβολές στο YouTube.

Δείτε ακόμη:

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.

TAGS