CELEBRITIES

Jennifer Lopez: Χορεύει χωρίς ρούχα με φτερά αγγέλου στο νέο της videoclip και εντυπωσιάζει με τις αναλογίες της 


The Jennettes

14 Ιανουαρίου 2021

Jennifer Lopez: Χορεύει χωρίς ρούχα με φτερά αγγέλου στο νέο της videoclip και εντυπωσιάζει με τις αναλογίες της 

Το νέο video clip της Λατίνας star για το τραγούδι της, "In the morning" είναι γεγονός και για ακόμα μια φορά αναστατώνει τους θαυμαστές της με την παρουσία της, αλλά φυσικά και με το ταλέντο της.

Η Jlo διαθέτει αψεγάδιαστο κορμί και εμφανίζεται ως άγγελος μέσα στο δάσος χωρίς ρούχα, έχοντας πάνω της μόνο τα δύο λευκά φτερά της. Το αποτέλεσμα είναι άκρως εντυπωσιακό και μας κάνει να αναρωτιόμαστε πώς θα είναι η επόμενη εμφάνισή της. Η τραγουδίστρια χορεύει γυμνή, αναδεικνύοντας τις υπέροχες και καλογυμνασμένες καμπύλες της.

«Και αγαπούσε ένα αγόρι περισσότερο από ότι αγαπούσε τον ίδιο της τον εαυτό. Είμαι πολύ ενθουσιασμένη που θα δείτε το νέο μου βίντεο κλιπ. Είναι γεμάτο συμβολισμούς για τη σκοτεινή πλευρά της μονόπλευρης σχέσης και τη συνειδητοποίηση ότι δεν μπορούμε να αλλάξουμε κανέναν. Μπορούμε να αλλάξουμε μόνο τον εαυτό μας. Ανοίξτε τα φτερά σας και απομακρυνθείτε από οποιονδήποτε ή οτιδήποτε δεν αξίζει όλα αυτά που έχετε να προσφέρετε», έγραψε στο Instagram.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Φωτογραφία: Splash Ideal Images

Δείτε ακόμη:

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.