ΣΤΙΛ

H Beyonce έγινε κούκλα και φορά δημιουργία του Έλληνα σχεδιαστή Vrettos Vrettakos


Μάρθα Κουμπάνη

14 Ιανουαρίου 2021

H Beyonce έγινε κούκλα και φορά δημιουργία του Έλληνα σχεδιαστή Vrettos Vrettakos

Η Queen Bey έχει φορέσει μερικές από τις πιο εντυπωσιακές δημιουργίες κατά τη διάρκεια της επιτυχημένης καριέρας της. Η δημοφιλής star έχει δείξει την αδυναμία της στα σχέδια του Έλληνα fashion designer Vrettos Vrettakos, τα οποία επιλέγει για τις on stage εμφανίσεις που καθηλώνουν το κοινό, αλλά και για βιντεοκλίπ.

jenny.gr

Αυτή τη φορά, η τραγουδίστρια έγινε κούκλα και δεν θα μπορούσε να φορά κάτι λιγότερο εντυπωσιακό, από ένα ολοκέντητο, custom made bodysuit διακοσμημένo με 500.000 κρύσταλλα Swarovski και 2.000 κρυστάλλινα κρόσσια από γυάλινο καθρέφτη. Την εξαιρετική δημιουργία του Vrettos Vrettakos συνόδευαν πανύψηλες μπότες πάνω από το γόνατο στην bronze παλέτα από το brand Tsakiris Mallas.


Η συγκεκριμένη δημιουργία που φορά η «κούκλα» Beyonce είχε σχεδιαστεί για την εμφάνισή της διάσημης τραγουδίστριας το 2018 σε συναυλία της στο Σικάγο.

O Έλληνας σχεδιαστής μοιράστηκε τη φωτογραφία της κούκλας στο Instagram, γράφοντας στην λεζάντα: «Όταν οι θρύλοι γίνονται κούκλες».


 

Δείτε ακόμη:

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.